Trecem, no?

Hi!

 Astazi, vorbim despre ''dorinte''  ce au legatura cu "Pentru a-ți atinge scopul, ajungi sa ai dublă personalitate având capacitatea de a te juca cu mai multe personaje, mai puțin cu personajul principal, TU."

        Intri la o ora oarecare, te uiti prin clasa, cei care nu sunt in situatie de corigenta, se simt ''usurati'', liberi, relaxati pe cand sarmanii, cei care s-au chinuit pe ultima suta de metri sa scoata 5-ul, sunt infricosati, nu cred ca dezamagiti de dansii, deoarece dupa ce afla verdictul profesorului, care spune tare si raspicat "Ti-am dat 6!" pleaca spre banca, cu un ''Multumesc'' aruncat profesorului in semn de recunostinta faptului ca in semestrul doi, nu vor trebui sa se chinui foarte tare. " Daca imi iese tot 5 e perfect! ''
    
        Ideea era ca schimbarea asta brusca a atitudinii, e surprinzatoare. Pana sa se suna de intrare, esti un om rebel, destins de  ''monstruletii'' astia din jur, tragi din tigara cu pofta, totul parca iti apartine, chiar daca in mintea ta lucrurile nu stau tocmai cum le arati. Frica ta de ceea ce va urma sa hotarasca profesorul e intr-o oarecare masura vizibila, dar reusesti sa o ascunzi atat de bine de oamenii din jur incat nimeni  nu isi poate da seama daca  esti bucuros sau trist de lucrul care ti-ar putea ingreuna situatia pe semestrul viitor.
     
         Dupa ce ai pasit pragul laboratorului, te schimbi total la fata , ti se racesc mainile, ai senzatia ca ai uitat tot ce ai repetat in fiecare pauza si ce se presupune ca ai invatat acasa. Te asezi bland, in banca, iti auzi numele, tragi o mutra  de om nevinovat, caruia i se citeste pe fata "EU?!! De ce, eu?!! " te ridici, si te angajezi in drumul lung spre catedra, care pana acum trei sau patru dati nici nu stiai cum arata, acum esti pus in situatia sa stai in fata clasei, toata lumea sa se uite la tine, doar doar sa scapi naibii odata de povara asta, pe care tu ai provocat-o, dar cu siguranta nu iti dau seama, nooo, Mr.Innocent? 
      ...dai afara tot ce ai invatat doua zile la rand, panicat, dar in asentiment cu profesorul care oricum e plictisit de lectia respectiva, predata probabil de peste cincizeci de ori, deci....e bine, ai scapat si semestrul asta.
          Se suna de iesire, toata lumea se imbulzeste spre usa, cu cat iesi mai repede afara cu atat mai bine, cu totii stim asta. 

             Traim intr-o lume schimbatoare, nici nu mai stii care ti-e prieten si care nu. :D 

  
    Pace! Si Iubiti-va! 


Muzica

Hi!

   ' Intotdeauna ne linisteste, muzica' 


       Fiecare dintre noi asculta muzica indiferent de chef, ora, stare si depinde de cat de mare e plictiseala la momentul respectiv.
       
       Genul de muzica pe care il asculti ar trebui sa te resprezinte intr-o oare care masura, si sa nu asculti ceva doar de dragul ca este in TREND sau ceva de genul. 
        
       Se mai intampla sa existe stari de depresie si stari de fericire maxima, imi ambele cazuri de preferat este sa iti pui castile pe cap si sa stai un timp, tu si muzica din casti. Ca de la suflet la emotia transmisa de artist :) 
        
        In zilele noastre nu ni se mai impune ce gen de muzica sa ascultam,desi cel care ''ne baga pe gat'' muzica e radioul, normal, nefiind obligatoriu. Aici mergi pe principiul dai drumul la radio,ok, nu folosesti radioul tot ok. Dar de cele mai multe ori este mai simplu sa pornesti radioul, si sa iti  pui castile in urechi, iar el sa  iti dai play la  muzica random, cu un playlist acceptabil de tot ascultatorul, decat sa stai sa iti descarci muzica piratata de nu stiu unde, sa muncesti in plus, doar ca sa ai  melodiile tale preferate. Eu merg pe ideea, orice melodie trebuie ascultata indiferent de gen,stil, interpretarea ei tine de fiecare, clar asta. 
           
          De exemplu de Craciun, nu esti cu Skrillex, atmosfera este mult prea molcoma ca sa ai nevoie de altceva inafara de un tip de muzica lenta, buna sufletului, sa iti linisteasca toate organele, sa spui deconectare de la tot si sa spui  "-Acum e Craciunul." 
            
            In drum spre mare, pe A2 , dai blana cu 130 km/ora, volumul peste mediu ( oricum nu te aude prea multa lume sau aude cate o masura din vreo melodie) cu o stare de detasare fata de Bucuresti, aglomeratie, liceu etc. Bucuria ca te aflii in drum spre Mare e mult prea obsesiva ca sa te gandesti ca se va termina '' saptamana rebela de la Mare'' cat ai zice INGHETATA ! Cluburile se inching, seara, iar dimineata iti etalezi corpul pe plaja in fata doamnelor si al domnisoarelor , incercand sa te bronzezi pe alocuri, desi asta nu e prea important :)) 
            
           Tuturor evenimentelor ce au loc in viata noastra la un moment dat le corespunde o piesa! 

          Deci, fiecare asculta ce simte cand il macina vreun lucru. Simplu. :) 


    Pace ! Si Iubiti-va!    
       

Nivel energetic ce ar trebui sa te incarce.

Hi!

Weekend perfect! 

       Am inceput cu vineri seara la patinoar, si am ajuns la caietul de biologie asezat  pe birou in asa fel incat sa imi atraga atentia. Nu ca ar fi un test foarte greu, dar sincer acum, de sfarsit de semestrul testele devin usor  ‘’enervante’’. Cu totii ne mai intrebam cateodata  ‘’ De ce profesorii nu dau note elevilor la timp?’’ si ‘’ Teste in ultima saptamana?’’ Da… Oricum ei sunt sefii si e greu sa te  impotrivesti deciziilor lor ( profesorilor).
  
       Saptamana noua, idei noi, inima bate, sangele fierbe , teste noi J) .

       Prelungirea weekendului intotdeauna ar fii idee misto, plus ca atunci cand incepi sa  intri intr-o stare de comoditatea nesfarsita, vine ziua asta de LUNI. Luni, nu intotdeauna poate reprezenta o povara, daca e luni intr-o zi de iullie, soare, racoritoare, inghetata, e mai mare dragul sa fie luni.

          Parerea mea e ca exista doua tipuri de ziua ‘’luni’’ . Cea care iti aduce aminte de teste, profesori si in general scoala si cealalta zi de ‘’luni’’ in care totul e colorat, viu si bine ales in materie de experiente noi de facut, de obicei in vacanta se intalnesc tipul al doilea de ‘’luni’’.

         Seara de duminica se incheie cu gandul la weekend-ul viitor, desi  vor fii multe ‘’obstacole’’ de infruntat. 

         M-a prins 11.00 PM distrus de ganduri demente specializate in DRAGOSTE, dar saptamana noua va intoarce miscarea acestui gand si totul va iesi perfect,ca de fiecare data, de altfel.


Pace! Si Iubiti-va! 

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...