de cine ne INDRAGOSTIM? / How often do you get in love?


Salut!
E trecut de 1 noaptea si eu m-am apucat de scris. Imi vin tot felul de idei in ultima vreme, abstracte, dar foarte necesare in viata oricaruia din noi, mai ales dupa eventualele manifestari ale indragostirii ( mai academic al ingemanarii a doua destine) .
Nu voi da niste definitii concrete ale acestor intrebari, nu sunt vreun expert in filosofia indragostirii. Ceea ce pot spune este ca nu se intampla cand vrei. Vine de nicaieri si daca nu esti atent pleaca la fel de repede. Totul incepe cu mici gesturi, priviri, actiuni care vor produce miracolul. Incepi sa o cauti din priviri, sa adulmeci pana ajungi la zeama dulce din interior. Devii obsedat, se va speria in cel mai rau stadiu, dar nu-I va displacea. O sa te indragostesti de ceva monumental, unic . Toti iti vor rade in nas, spuandu-ti ca esti un papa-lapte, care s-a lasat sedus de una alta. Se va intampla sa te comporti atat de frumos cum nici nu-ti imagineai vreodata. Tu , nu prea ai cunostinte in a seduce o femeie, sau de a o  trage intr-o capcana. Totul este firesc! Acesta este cazul fericit, in care te-a prins mreaja, o traiesti, iti exprimi surprinderea comunicarii reciproce dintre voi doi, cei care comunicati telepatic, voi, cei doi indragostiti, clasa aIXa,cine stie.
Un caz mai aparte, este cel al indragostirii de cineva de departe. Sentimentele care vin spontan, de la prima intalnire, primul eye-contact, prima respiratie. Lasi biletele cu texte scurte anonime cu, cuvinte frumoase ca poate poate. Te dai de gol si incepi sa-ti trezesti tot felul de frustrari ca de ai facut-o. De ce te-ai lasat indus in eroare de buzele carnoase si rosii , completandu-I minunatul chip cu cei doi ochi albastrii. Cum ai putut? Nu a fost vina nimanui si oricum a trecut prea repede ca sa-ti mai aduci aminte. Gandeste-te putin, nu ai pierdut nimic, doar ti-ai facut sinele mai fericit pentru ca ti-ai datat voie sa faci ceva care te face doar pe tine fericit, din pacate, oarecum. Dar cu toate ca, in acest caz, te-ai indragostit, i-ai furat un sarut si i-ai spus doua vorbe frumoase nu o vei uita si de fiecare data cand vezi urmatoarea ei postare nu-I dai vreo apreciere ca sa te poti  preface ca ai uitat-o, ca nu stii cine mai este acel om care te-a facut fericit pentru cateva zile.
Sunt de parere ca oamenii indragostiti, raman indragostiti, tocmai de aceea sotii care s-au iubit foarte tare, dupa divort raman buni prieteni. Exista un cordon ombilical, invizibil, care zice: “Nu, nu o lasa sa plece, de tot! Tine-o aproape, ii stii fiecare rid, fiecare cicatrice de pe corp, ii cunosti definitiile femeiesti in totalitate, de ce sa o abandonezi? Pentru fiecare sacrificiu ani la rand,acum, datorita unui act, sa se stearga tot…”
Indragosteala care se pliaza dupa momentul in care a-ti facut schimb de discografie. “Eu ascult Artic Monkeys!” Celalalt “Spre liceu imi pun Sam Smith, ma linisteste!” , apoi se instaleaza o framantare, un cuget interior, care iti transmite influxuri nervoase necontrolate care-ti duc mainile spre ale ei pentru a le impreuna.
 Hint: in  mare parte, situatia este vazuta din partea unui baiat.
 
E tarziu, PACE! SI IUBITI-VA!
 ©CORNELSIDE



t-shirts


  Ca sa va tinem aproape de articolele noastre , am dat drumul acestei “colectii” modeste de cateva tricouri, cu perfectul “Pace! Si Iubiti-va!” . Scopul acestei idei este sa tinem aproape comunitatea  de prieteni care s-a format de-a lungul vremii si odata cu maturizarea ne-am gandit sa va rasplatim cu un tricou personalizat.



          Va multumim!

Puteti comanda lasand mesaj aici : for t-shirts here




Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...