POISON LOVE

Hi!


   Repede la scris...

    s-a terminat cu liceul...si timpul liber revine, intrucat filmul "The Theory of Everything" mi-a creat o stare deplorabila. Este unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste, l-am ales la intamplare, simplu. O prietena imi spunea ca nu poate sa-mi raspunde pe "what's up" datorita finalului filmului care mi-a spus ca nu merita ratat, a avut dreptate.

         Dragostea este foarte insealatoare de cele mai multe ori. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am aflat pe pielea mea ce inseamna sa iubesti si DRAGOSTE.
     
         Datorita tehnologiei, lucrurilor cotidiene, tabloidelor, ne-am pierdut iubirea. NU o regasesc in niciunu din apropiati la suprafata. La suprafata se afla o "masca". Ne este rusine sa iubim, DE CE? NU te mai lasa drogat de facebook, instagram si alte cele, IUBESTE, drag cititor. Tehnologia iti creeaza favoruri, dar nu si dragoste. De ce baietii nu mai filtreaza cu fete? Pentru ca citesc toate porcariile despre zodii, comportamente psihice si gen "daca are ochii verzi inseamna ca nu-i place sa fie asaltate din prima cu, cuvinte frumoase". Prostii! Toti spun orice, doar ca sa controleze minti. Acum iti este  rusine sa impresionezi o fata cu lucruile pe care le stii, despre cat de destept poti fii, despre cat de afectuos poti fii fata de o #EA.Arata-i cum esti tu, si lasa-i pe ceilalti din jur. Ei vor ramane doar cu caterinca, si cu prostia din capul lor.

         Ca sa fii deosebit nu inseamna sa ai Iphone 6 si i don't know ce gadget super performant, ci toata VIATA ASTA inseamna IUBIRE, TRAIRE, fara de care toti am fii niste roboti, care la un moment dat se vor scurtcircuita. Viata e prea scurta ca sa -i dai cu sutul. Nu fii iprocit!! Spera la iubire, nu  te mai lasa infrant de articolele de pe facebook, nu e cazul.

                O iubesti cu adevarat, arata-i, nu te mai lasa indus in eroare de prostiile postate de oricine pe news feed. Noi nu intelegem omenirea, viata nu e FACEBOOK.

              Cand ai spus ultima oara "TE IUBESC" din suflet? Cu acea caldura interioara, sincera, cand? Nu prea curand, crede-ma. In sfarsit mi-am dat si eu seama de cat de prost am fost pana acum, ca nu i-am spus "Te iubesc" niciodata in fata celei care imi da oxigen, care-mi face ziua mai buna! Imi cer ieratare  ca nu te-am "atacat" cu "TE IUBESC", chiar imi pare rau.

                De azi inainte, nu-mi va mai lipsi "TE IUBESC" din vocabular, e greu sa-l folosim, e usor sa-l evitam. Ne ascundem dupa niste directii false, prost intelese de noi. Mass-media nu are grija ca tu sa iubesti,ci te invata cum sa ai grija la anumite persoane, asta invatandu-ne prin tot felul de studii mai mult sau mai putin adevarate. Acum, nu stiu ce sa zic, eu voi ramane acelasi eu.
               
               Eu as avea mult mai multe de spus, dar ma simt ca un om surd caruia ii este foarte drag sa cante la un instrument.


                ESTI UN NIMENI DACA NU IUBESTI!
                RESPIRI DEGEABA DACA NU IUBESTI!

  toate isi au rostul lor in viata!

     Va multumesc, Pace si Iubiti-va!
       

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...