Imi mut resedinta la Malul Marii. (Ep.3)


 Salut!

                       Previous post : https://cornelscriesitace.blogspot.ro/2017/07/imi-mut-resedinta-la-malul-marii-ep2.html
       


                              Ultima dimineata la mare. Totul absolut fascinant, inafara de timpul petrecut strangand bagajele. Cele trei zile au fost atat de intense , incat n-am apucat sa ma plictisesc, sa dorm prea mult sau sa lenevesc.Poate nu e prea bine sa traiesti pe repede-nainte, dar la Mare este pacat sa-ti irosesti timpul cu somnul.  Micul dejun copios, ca de ultima zi. La plajă extraordinar, apa calda si mai putini oameni. Asta datorita inceputului de saptamana. In schimb, Marea imi spunea sa numai plec, treburile de acasa imi spuneau sa ma intorc.

              Scurt si la Obiect.

Pace! Si Iubiti-va! 

 Cele Trei Articole de Calatorie :
 1. Ziua 1 :) 
 2. Ziua 2 
 3. Mai Sus ↑




Imi mut reşedinţa la Malul Mării. (Ep.2)


Salut!



Distractia continua...

         Incepe Ziua nr.2. Trezitul la ora zece este aproape imposibil dupa o noapte legendară. Totusi, incepem ziua cu o constatare. Eu sunt cazat in Euforie Nord. Aseara, Costinesti. Cu toata parerea de rau, Costinesti nu are nicio imbunatatire fata de anul trecut, desi este extrem de populata statiunea la orice oră. Comparand cele doua statiuni, Costinesti a ramas cu aceeasi flacără a distractiei, pe cand Eforie cu aceeasi doza de relaxare pentru toti oamenii de pretutindeni.
         
               Micul dejun a constatat intr-un ciorchine de strugure si un espresso lung.
              10:47. Am ajuns pe plaja cu gust de Soare.Apa Marii este caldă, perfecta pentru toti amatorii de bălăceală. In schimb, ziua va fi excelenta pentru un bronz uniform.
               Nu ştiu ce s-a intamplat cu pranzul. Totul trece atat de repede cand stai la plajă.
             16:35. Paraseiling. Cea mai tare experienta din viata mea pana in acest moment. Este ceva inedit, recomand tuturor. La inceput, am fost sceptic , mai ales ca am frica de inaltimi, dar dupa aceea imi doream mai repede sa vad ceea ce se poate intampla. Una peste alta, am avut cea mai plina dupa-amiaza si cea mai palpitanta experienta. Te incearca diferite stări, dar dupa ce se termina iti doresti inca odata, cel putin.

             Seara s-a incheiat  cu o partida de biliard si tenis de masa cu verisorul meu. Timpul trece atat de frumos aici...
Ne vedem maine!
 
Pace! Si Iubiti-va!

Fotografii din aventura Marii Negre :  @cornelside18


Imi mut reşedinţa la Malul Mării. (Ep.1)

Imi mut reşedinţa la Marea Neagra.


       Salut!

        Aproape ora trei dimineata, ma indrept spre Constanta. Trenul hotarat si serios se porneste spre aventura verii, prima, de acest gen pentru 2017. Fericit si plin de emotie ca un copil care merge pentru prima data la Mare, imi schitez ce as vrea sa bifez pe anul asta in "concediu". Mai mult decat atat, cartea acestei vacante este "Marele Gasby". O carte pe care incerc sa o termin de cativa ani, dar abia acum ia venit timpul.
           Clasa a doua, prima oprire "Feteşti". Dupa o ora si douazeci de minute petrecute in tren, pot afirma ca nu este cea mai grozava experienta cu CFR-ul. Ma simt de o vesnicie in tren, imi doresc sa se faca ora 6:41 ca sa ajung la destinatie. Devine insuportabilă calatoria! Poate ca nu este atat de placut si din cauza "consatenilor", care nu sunt atat de prietenosi,chiar nu ma ajuta deloc in acest sens. Dupa o vreme m-am imprietenit cu copilul zvapaiat din tren si am reusit sa mentinem o relatie decenta.

      6:43. Cobor din tren si simt Marea. Briza Marii. Mirosul specific zonei.Marea poate fi vazuta ca o doza de relaxare si liniste.Bunicul care era deja cazat , m-a intampinat dimineată inca de la gara.
          Aproape ora 7. Check in "Hotel Anca", Eforie Nord.Ce m-a dat gata inca de la intrarea in hotel a fost liftul panoramic. Acest lift iti face ziua mai buna. Odata intrat in imensa camera de hotel, surprins de dimensiunile acesteia arunc rucsacul si ma intind pe pat "to take a rest".

           20 de minute peste ora 9. Micul Dejun, urmat de bine-meritata plajă.Despre pranz nu pot spune prea multe. Pranzul a fost luat pe plaja, continand hamsie, midii si alte asemenea.
             Gandidu-ne la sanatatea noastra, volei am jucat continuu timp de cateva ore. spre dupa-amiaza.  Verisorul meu este intr-adevar unul dintre cei mai buni. Desi, are doar zece ani, are stofa de sportiv de performanta, gratiei determinarii care-l face din ce in ce mai bun in fiecare zi.

               Am incheiat prima zi de vacanta cu o mică iesire in Disco Ring, Costinesti, CT. Unul dintre Mc-ii mei preferati si-au facut prezenta , iar atmosfera a fost una pe masura asteptarilor.

Update "Marele Gasby", primele cincizeci de pagini.

               Maine, poate paraseiling.


Pace! Si Iubiti-va!

Instagram : @cornelside18




       

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...