. "Te-ai nascut ca sa fii speciala!" .


   Bine te-am gasit!


          


                   Sunt fericit ca scriu cateva randuri, acum cand am terminat cu tezele ( cele mai importante teste de verificare ale semestrului), desi  prietenii mei , unii studenti  spun ca aceste teze sunt pistol cu apa comparativ cu ceea ce m-ar  asteapta. Astazi, e despre ceva la care mă pricep și ceea ce imi place - să scriu despre dragoste si indragostiti e ca si cum as bea  doar apa de izvor tot timpul si as trai in haul vreunui munte, departe de ochii lumii.

               

                  Se intelege de la distanta, ca-mi plange sufletul cand iti vad ochii. Eu nu mai sunt pustiul de 15 ani care iti scria de nebun pe un blog necitit de nimeni, iar tu numai esti pustoaica al naibii de frumoasa de 16 ani. Am crescut departati  si cumva cu idealuri diferite. Tu desteapta si preocupa, eu mahnit ca nu te am cunoscut cu adevărat niciodată si obosit de invalmaseala tuturor trasaturile tale diferite de cele ale omenirii. Te-ai născut ca să fii speciala! Sa nu uiti asta niciodata. Am plecat dintr-un punct zero si am format aceasta prietenie care imi face o deosebita  placere. Si daca tot am crescut si ne-am mai maturizat si gandim si lucruri mai interesante, nu doar despre ce joc ai pe telefon , de ce nu mergem mai departe? Departarea inseamna o apropiere neinteleasa, distinsa domnisoara. Gandeste-te ca si peste zece ani imi vei ramane cea mai frumoasa / chipesa femeie a lumii. In aproape trei ani de cand te “terorizez” , ai  observat ca nu am fortat nota. Poate asta ar fi si problema. Eu declar ca nu pot atinge suflete de care nu pot avea grija. Esti fragila si orice rana a ta ar putea sa ma ucida. Recunoscator pentru zambete unice  in aceste multe zile trecute in nestire si bun simt.
                
                  Ca tot pare acest fragment ca un mesaj de “Adio”, eu bat apropoul sa schimbam cursul lumii prin unirea mainilor noastre  si desfiintarea tuturor gurilor rele prin unirea buzelor noastre, draga mea. In locurile unde exista rautaciosi si  digeratori de subiecte pentru barfit nu-ti pot arat alinarea si  dragostea pe care o creezi  in interiorul acestui corp masiv.
               
                  Uneori  pare ca ma uit la tine obsesiv, si-mi spui ca sunt bolnav. Da, sunt bolnav si nu pot sa-mi mut pupila, pur si simplu e setata sa te priveasca. In special buzele sunt punctul atractiei  si obrajii. Multimea nu intelege, nu are cum. Nici eu nu-I inteleg pe toti. Tocmai de aceea oferă-mi oportunitatea sa iti arat cine-i omul cu chitara in spate din statia de tramvai.

     Iti multumesc ca ai participat cu un view la postare!
     
    Pace! Și Iubiți-vă!

 Be part of out journey!

 CEL MAI NOU ARTICOL - https://cornelscriesitace.blogspot.ro/2018/03/starbuks-boy-viata-intre-doua-cafele.html

   INSTAGRAM :  INSTAGRAM


   FACEBOOK : FACEBOOK

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...