do you think you know me?because you don't...

 Bună, tu ai fost primul/prima care a citit! :*


           Creez totul din pasiune. In ultimele patru luni am descoperit al eu. Simt ca nu mai am nimic de pierdut şi că este timpul să urc, să-mi depăşesc limitele şi să-mi arat mie ca pot. Pe scurt, cum ar spune un antreprenor american ( " I'm felling hungry "). Da, hungry după cunoaştere, îmbunătăţire si aprofundare, fără să am vreo remuşcare fată de greşeli. Capitolul nou din viaţa mea, a venit pe neaşteptate şi "se scrie" nemilos ca fiind urmatoarea cea mai buna biografie. Greşala nu mă face cel mai fericit, dar îmi deschide anumite sertăraşe ale creierului nedescoperite până atunci. Greşesc mult, pentru ca învăţ mult/multe. Nu vreau sa par vreun filosof, dar iti recomand si tie sa incerci lucruri noi, cu oameni noi tot timpul.

            Toate aceste evenimente iesite din Cutia Pandorei îmi creează o nouă etichetă. Multe vreme am fost timid, panicat de situaţii şi incapabil să găsesc rezolvării asupra situaţiilor. De aceea, întâlnind oameni noi, trecuti prin diferite faze alte existentei lor, am incercat sa le copiez fisierele dominante de creativitate si pasiune si sa le implementez la mine.
       Dacă ar trebui să fac o listă cu oamenii cărora trebuie să le mulţumesc, ar fi de vreo câteva sute, deşi sunt extrem de tânăr. Am descoperit că-mi place să traiesc, să le descopăr oamenilor poveştile, cumva mă maturizează, si de cele mai multe ori ma face sa ma intreb cum e posibil ca cineva atat de tanar sa aiba asemenea experiente.
          Insa articolul acesta, a inceput sa prindă formă pe drumuri, cum fac de obicei, ca sa -mi scriu frustrarea, si cumva sa scap de ea, pe care mi-o aduce momentul in care imi prezint viziunea complet diferită faţă de a ei. Imi place sa activez in atatea spatii, pentru ca-mi plac oamenii ( nu credeam ca o sa spun asta vreodata), si pentru ca vreau sa schimb ceva in viata mea şi a altora. Imi doresc sa aduc un aer proaspat si o usurare in viata ei. Stiu cate eforturi face ca eu si sora mea să excelăm, să ne îndreptăm spre succes, să atingem culmile, dar încă suntem in plin proces. Şi mai ştiu că dacă nu ne-ar iubi, totul ar fi fără rezultat, în zadar...
           Acum a venit timpul nostru, al generaţiei care poate schimba ceva, ne putem pune pasiunea/pasiunile in aplicare, ne putem exprima liber, hai sa invatam mai multe si sa darium mai mult. Cat despre ea, era vorba despre mama.


Stay hungry!
Pace! Şi Iubiţi-vă!

 Pasiunea dărâmă mituri, şi sfârâmiţează negativiştii. 

IG: @cornelside18

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...