Cosmogonia din capul meu


           Imi place sa scriu. Sa de descriu. Si sa le povestesc tuturor ca pana si stele stralucesc mai tare cand te vad pe tine. Toate acestea in "Cosmogonia din capul meu" . 

Release : On Suday , 18th of June.

Pace ! Si Iubiti-va!

Instastories and more

Daca as fi stiut ...

Salut!


               Astazi este un articol pentru cei care urmeaza sa sustina examenul de capacitate sau in termeni moderni Evaluarea Nationala.

                  Pentru ca am terminat liceul de doua saptamani am avut timp sa ma gandesc la unele aspecte referitoare la "prima zi de liceu" .
                    Acum am inteles de ce cei de-a douasprezecea sunt mai vertebrali si seriosi. S-au maturizat, li s-au conturat tipul de personalitate, majoritatea stiu ce vor sa faca in viitor si au mai multe lucruri de facut decat tine. Si tu , bobocul, speriat vei cunoaaste diferite tipuri de oameni impreuna cu caracterele lor. La sfarsitul liceului vei intelege ce scriu aici. Unora le place muzica rock, altora muzica rap incercand fiecare grup sa-si apere cuibul. Fiecare este diferit si in acelasi timp frumos in felul sau.
                      Daca as fi stiut ca nu are ce sa mi se intample si ca totul va fi extrem de  pasnic  la liceu ar fi trebuit sa ma astept ca in 15 septembrie cei mari sa incuie usa pe dinauntru , ca sa ne tina pe noi afara cateva minute , pentru ei  totul fiind de amuzament.

                    "Astia mari" au o viata febrila spre sfarsit si poate de aceea ti se pare ca sunt altfel decat voi. Si ei au fost la inceput de drum, speriati si debusolati sau poate au fost si  siguri pe ei , nu stiu, eu sunt cel din prima serie.
                      Deci daca ti se pare incomoda , la inceput, viata de liceu n-ai de ce. Pe parcurs, iti va placea, si vei ajunge sa-mi dai  dreptate la final. Cu toate ca , spun eu ca, bobocii, sunt timizi , in zilele noastre se contrazic ideile mele. Eu cred ca fac parte din generatia "speriata de nou". Cei care vin sunt mai exuberanti, e normal.
                   
                       In final, bucurati-va si cand va veti gandi ca "aia" de a douasprezecea va urasc , ei nu va urasc ,vor doar sa va tachineze, ca voi sa invatati ce sa aplicati in viitor. :))

            
Daca esti dragut lasa un comentariu cu cea mai ciudata/frumoasa/periculoasa experienta din liceu!


    Iti multumesc pentru lectura!



Pace! Si Iubiti-va!


ULTIMELE TREI POSTARI :

"I-am mintit pe toti ca am iubit-o "

SACRA BANALITATE

Thursday and Coffee Ep3


ALWAYS ONLINE :
Instastories & more

FACEBOOK




I-am mintit pe toti ca am iubit-o! | (full text)

    Salut!


                                    “I-am mintit pe toti ca am iubit-o! “ un fel de fruct interzis.

               


                Cand toti sunt ocupati sa se uite si sa bucure despre presendintele nostru care isi face drum pana la Casa Alba, eu m-ai pun niste ganduri pe "hartie"...

  instastories & more
                  
            Mi-as dori sa fii imbracata lejer, poate sumar. Relaxata, o secunda nu te gandi la bac, pierde-ti timpul auzind la nesfarsit ca mi-ai schimbat viata si datorita tie am simtit cel mai frumos sentiment de pe TERRA.
    
                   Din titlu pare totul atat de dezamagitor pentru unuii si surprinzator pentru altii , chiar si pentru mine. Omul care I-a scris , care I-a dedicat articole de-a randul acum a intors foaia. A fost doar o minciuna toate sentimentele ascunse de acest individ atata timp? Let's see!

                   Cand timpul trecea si toti mergeau la culcare, eu ma "daruiam" ei . Nu puteam sa adorm , o iubeam .Mi-am distrus metabolismul stand nopti la rand pe fereastra sperand ca intr-o zi "Everything will be allright". In imaginatie aveam mainile stranse  in jurul trupuluii tau, buzele intrepatrunse cu ale tale, imi imaginam frumosul care s-ar fi putut intampla.Te pictam din cuvinte, si te sculptam din pozele pe care le vedeam cu tine.  Toti invatau pentru teze, eu imi rodeam rodeam unghiile gandindu-ma cum sa te cunosc mai bine, sa ne apropiem.
                     In fiecare seara cand ajungeam acasa imi doream sa se faca dimnineata mai repede. Drumul spre liceu era o bucurie. Asteptam sa te revad. Sa-mi umplu ziua de bucurie, pur si simplu  straluceai pentru mine. Si daca titlu pare o minciuna, chiar este. Eu am iubit un om deosebit, aparte. Mi-a schimbat perceptia asupra lumii si m-a facut "mai destept". Cu siguranta, nu voi mai trai aceste sentimente niciodata, asta se poate trai odata in viata. Intr-un fel ma bucur de cele intamplate si de suferinta adusa de toata aceasta periodata pentru ca imi voi intelege copii cand vor avea "probleme" din dragoste. E frumos sa suferi din dragoste...
                      Am ascuns tot ce simteam atat de bine pentru tine, inca am uitat sa-mi exprim iubirea fata de tine.Eram atat de incantat de zambetul de pe fata ta inca uitam sa-ti mai spun Buna ! M-am pierdut printre detalii si am ramas doar cu detalii. SFAT : Daca simti ceva pentru cineva, nu ezita , va fi bine sau rau. So simple , astazi cand  m-am maturizat.
 
                      Concluzie, nu doar ca am iubit-o , o simteam parca din incheieturi , respiratia ei era oxigenul ce-l respiram. Acesta sper sa fie ultimul articol despre #EA, dar imi  place sa o pun mereu in lumina reflectoarelor, merita.... J'Taime. Ne vedem cu alta ocazie!

      

                      Va multumesc!


Pace! Si Iubiti-va!

instastories & more

NOTÁ BÉNE : articole mai lungi , imediat dupa tevatura cu bacalaureatul.




Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...