*First page about your stylish

Hi!

                A gandi pozitiv  cred ca pentru tine e deja o obisnuita, e un mod de viata extraordinar. De ce nu toate sunt la fel ca tine, pentru ca nu se poate si asta e lucru bun pentruca ma face sa ma gandesc la tine ca fiind unica, simpla prin gesture, tandra prin atitudine, vesela  de fel.

               
   O lumina incandescenta s-a aprins intre mine si tine, nu realizezi ca daca te-as pierde din gand, suflet, creier, nu ar mai exista viata mai departe. Am dezanajduit de foarte multe ori, am vrut sa renunt la tine,dar nu s-a putut. Am realizat ca daca imi doresc  ceva foarte tare,  trebuie sa muncesc prin forte proprii, nu ma voi lasa. Not AGAIN!  Tu, probabil ca nu vezi lucrurile in asentiment cu mine,  dar nu zabovesc in a crede ca tu esti departe. Trec de la o stare la alta, descopar lume si oameni noi, imprevizibili, frumosi, dar si rautaciosi. Nu am nevoie de vreo stare ca sa ma pot gandi la tine.  Un intreg  se poate creea intre noi. Nu gandesc negativ, incerc sa te imit din punctul asta de vedere.

               In ultima vreme,am fost trist, distant, rece cu toata lumea din jur, mai putin cu familia, care nu merita “racerile” mele. In prim plan tot tu ai ramas, EA despre care vorbesc tot timpul in postarile mele de pe blog ,TU ESTI. Nu te pot considera vreo muza, NU. Este imposibil, nu vreau sa crezi asta. Cerceteaza si nu te lasa influentata de nimeni si nimic. Prin comportamente frivole toata lumea trece cel putin o data pe an. La  mine nu  s-a terminat. Nu incerc sa mi te bag pe gat direct. Nu ma las dus  de starile mele profunde si chinuitoare din cand in cand.


          Noptile mele tarzii sunt petrecute inedit, adaptate secolului XXI, nu am pixul in mana incercand sa iti trimit un mesaj telepatic ci imi folosesc ambele maine de parca as fi ambidextru  la tastatura nou achizitionata. Nu se va termina idila noastra de iubire niciodata.

           Am avut nevoie de tine, la un film, m-ai respins, doresc sa vorbesc cu tine….nu-mi dai voie. E alegerea ta,dar momentul Acela oportun la care visez de un timp incoace se pare ca se aproprie. Nu reusesc sa iti transmit aceste cuvinte doar de lauda,dupa cum cred ca ti-ai si dat seama si prin viu grai. 

         PE buzele mele carnoase si cu un zambet pana la urechi ramane, sentimental ca ma vei avea  inscriptionat pe constiinta si peste 20 de ani. Nu cred ca vei uita ca un baiat, coleg de clasa  mai explicit ti-a scris viata ta in cateva pagini marunte zi de zi. Iubirea aceasta nespusa este inconfundabila.

          Autobuz, acasa, timp liber, intre timpul alocat pentru invatat la diferite materii scriu despre tine, despre viziunile mele in ceea ce te priveste in mod direct. Nu te ma ratacii in ganduri  stupide, declansatoare.


 Si totusi, am momente de sclipire si momente cand de exemplu, acum ma intorc la problemele cotidiene putin importante, dar intalnite de oricine la fiecare pas.  


*This is THE START*  


Pace! Si Iubiti-va! 

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...