Cosmogonia din capul meu | (full text)

Salut!


             

"She- the brightest star on the sky. He- the bravest dragon On Earth. Separated by their worlds, yet fighting to be together."

    ✏️TEXT by : @cornelside18
     facebook
Timpul langa tine s-a scurs. Cu toate ca nu-ti doreai sa ma eclipsezi, era totul mult prea evident. Multe seri m-am uitat spre cer sa-mi revad amintirile create alaturi de tine. Soarele parca ma ajuta sa stralucesc si sa ma pot deschide in fata ta. La fel ca un meteorit de puternic , tu m-ai provocat miseleste sa te iubesc. In incipit , ma indragostisem de altceva decat vazusem pana atunci. Cand planetele se aliniasera  am inceput sa te iubesc. Sa-mi pierd mintile pe Marte alaturi de tine. Sa traim in intimitate pe cea mai mica planeta ,Pluto. Stiind ca ma tii de mana , Calea Lacteea mi se parea o joaca. Lipsa gravitatiei ne crease mediul in care  uitasem de griji si sa ne placeam, sa ne alintam ca intr-o poezie dintre ale lui Mihai*.Ca in final, sa-ti iei zborul de langa mine, uitand tot ce a fost.

                   In racheta noastra spatiala , unde nu ne vede nimeni mi-as fi putut arata "fata" adevarata care nu merita sa o cunoasca toata lumea. Ca doi copii, trisand care sa sarute primul ne-am fi bucurat de fiecare moment petrecut impreuna ca sa nu le dam voie necunoscutilor sa ne fure aurorele speciale.

Totul doar pentru tine si dupa aceea pentru noi. Inspaimantator ramanne faptul ca nu iubeam un ambalaj frumos colorat , ci iubeam atitudinea si mintea care-mi amintea ca nu tot ce zboara se mananca.  

                   A trecut o  luna si un pic de cand plutim in lumea noastra, am uitat de timp. M-am impacat cu infinitatea Universului si am stiut ca sufletele noastre vor fii intemnitate la vesnica fericire. Si cand cuvintele potrivite erau de prisos , adormeam imbratisati si mangaiati de lumina suava a Lunii Pline.

                    Plapant sa nu distrug totul  , m-am trezit temator ca am pierdut toata expeditia alaturi de tine si ca nu te voi mai vedea niciodata. Oblingand timpul sa mi se supuna , am ramas doar cu memoriile placute care-mi aduceau aminte de  gustul buzelor tale. Intoarce-ma…

                     Va multumesc!


*referire catre cel mai mare poet romantic roman  Mihai   Eminescu.

Pace! Si Iubiti-va!


ULTIMELE TREI POSTARI :

Daca as fi stiut

I-am mintit pe toti ca am iubit-o

SACRA BANALITATE

GET YOUR MERCH : here



Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...