another week

“Saptamana altfel “



             Detine controlul firii atunci cand observ ca desii ma trezesc la 7 dimineata ca sa ajung la diferitele activitati pe care le-am facut pana acum, nu sunt obosit. Totul vine de la MR.Creier, nu ne simtim obositi deoarece nu ne gandim la efortul intellectual pe care il vom face timp de 7 ore, pur si simplu ne vom distra si vom invata lucruri noi, inedite.  Sa calatoresti cu tramvaiul la 7:20 dimineata e fabulous. Sa vezi oameni care se grabesc catre locul de munca, aglomeratie, fiecare cu gandul la ceea ce va realiza in ziua respectiva. Numai noi, astia cu ‘’saptaman altfel’’ ne bucuram. Ce inseamna bucurie la ora 7 dim, sa pui muzica in tramvai la o boxa portabila care trezeste toti  calatorii din amuteala. Isi arunca privirea,scurt ca sa nu para ca se uita la noi. Infine, a fost fineee J)
             
                Startul saptamanii l-a dat British Council cu biblioteca, plina de carti, reviste cool, old, fashion absolut cu de toate.  Sectiunea cu Magazines mi s-a parut prea tare, sa ai pe mana toate numerele din revistele Vogue, New Scientist si multe altele. E super la British Library, o sa merg in curand sa-mi fac abonament.
             
               Regimentul 30 garda ‘’Mihai Viteazul’’ s-a prezentat exceptional. Niste oameni pe care te poti baza, foarte open minded si pusi pe treaba.  Ni s-a prezentat o parte din armament, si in general echipament si s-a incheiat printr-o demonstratie de vreo jumatate de ora a famfarei. Instrumentistii sunt de un talent rar, tot ce ne-au cantat a fost desprins de realitate. Bravo Lor! #respect
              
               Miercuri, la Spitalul “Sfantul Pantelimon” unde bineinteles ca am incurcat orele si nu am ajuns la timp in fata liceului ca sa merg cu ceilalti cu autocarul si am trecut la planul B care a aparut spontan cu ajutor din partea mamei  . Mi-a spus ia autobuzul ala, apoi stanga, vezi ca e pe partea dreapta si ajungi…mama. Si am ajuns in cele din urma.
               
                 Am urcat la etajul sase  unde se gaseste Amfiteatrul , am fost echipati, dotati, frumos aranjati pentru o mini excursie prin spital de aproape patru ore.  Cei trei doctori care au fost nevoiti sa faca pe ghizii, ne-au aratat dincolo de cortine spitalul de la Ambulatoriu pana la Blocul Operator, unde a fost cel mai interesant deoarece chiar se nimerise sa fim noi pe acolo, o operatie era in curs de desfasurare, mai exact  operatie de ulcer perforat. Domnul doctor, chirurg umbla prin burta pacientul de parca de juca cu piese lego. Am fost de-a dreptul  impresionat de dexteritatea domnilor doctori care isi faceau meseria.  Am ramas “WOW!” cateva ore dupa ce am plecat de acolo. Multumesc frumos pentru o experienta de neuitat, BIG UP!
                
                   E joi, lenevesc sunt nehotarat ce sa fac mai departe, am pe fundal James Arthur,un playlist destept pe care l-am facut de curand, si m-as duce sa ma spal pe dinti e totusi aproape de 12 si am pat nefacut, ochii ca dupa somn si o viata vesela ca deobicei. 
Si visele devin realitate!!! Crede-ma! Intr-o alta postare o sa vorbesc despre asta!


Pace! Si Iubiti-va! 

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...