Daily topics | 2

Salut!

       Vă anunț viitori liceeni și școlari și orice ca in the future nu se va mai putea copia. Mai explicit, nu se va mai putea lua informatia de pe caiete, telefoane ș.a. Probabil peste cativa ani, copiatul va deveni istorie. Se vrea o România corecta, si ni se instaleaza deja, conceptul de corectitudine și loialitate. Deși la unele discipline nu te interesează ce se predă/spune vei adopta niște forme mai neconventionale de învătat. Mi-au placut scurtaturile  pana am fost prins.Pedeapsa a fost ușoara, asemanator unui avertisment.
Una peste alta am vrut sa va trasmit ca alegerea pe care o faceti in clasa a8a vă va determina traiul in urmatorii patru ani. Aveți grijă și vă aștept la un viitor "Daily topics" !

Mulțumesc!

Iubiti-vă pentru că e al naibii de frumos!

Daily topics | 1

Salut!

     Sunt licean și folosesc transportul public zilnic ca sa-mi satisfac nevoile de a fi dintr-o parte in alta. Deși sunt cartonașe de atentionare  cu "Tineti-vă de bare!", "Ușile se inchid automat!" ș.a. NU există un cartonaș FOARTE important. Și anume "Spălați-vã mai des!" și  "Imbracati-va adecvat vremii!".
Mulți ati spune ca vremea este inselatoare, bla bla bla. Dar existi in epoca internetului, te poti informa ușor despre starea vremii.
               Și asta cu aveti grija de starea voastra fizica,  e valabil atat prin alimentatie, dar și curațarea acestui fizic cu săpun. Pare ciudat, dar se creeaza cateodata un iz infernal de urină și mizerie incat ti-e scarba să pleci de la liceu spre casă.

#share


Pace și Iubiți-vă!

NEW! Daily topics | 0

Hi!

Ceva nou, pregatit pentru cei care indraznesc sa-mi viziteze blogul. Rubrica "Daily topics" va avea ca si scop aflare unor lucruri noi,  intamplari ale zilei, actiuni spontane sau simple povesti.De mâine, demarăm. :)

So, stay tuned!

INSTAGRAM: corleonesweet18
SITEWEB: cornelscriesitace.blogspot.com

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...