Neața man! :)

Hi!

     Ceva scurt se dimineață :)

   Diminețile sunt mult mai liniștitoare in perioada asta. Nu mai există stresul testului (este un nou tip de stres :)) ), sau  "Oh...iar mă ascultă". Este vorba pur și simplu despre vacanța intersemestrială mult așteptată. Unii ar spune " Păi...nu ati avut vacanta 2 saptamani", Normal, am stat in  vacanță, dar aceste 4 saptamani, de după vacanța de iarnă  in care profesorii trebuie sa iti incheie situațiile, tu trebuie să fii îmbroșcat cu  teste, tot felul de proiecte, gen "Păi nu facem noi Power Point-uri :)) ".
      Există, si pe partea cealaltă elevul care, de luni în coace, este amânat de profesor, iar tu trebuie să stai intr-un stres continuu...nașpa man. " Nu ma bag maan".

    Hai o zi mai liberă ca cea de ieri și vorba doamnei profesoare de chimie "Ati venit ca să aveți de un să plecați". Așa se poartă în săptămâna asta.

Pace! Și Iubiți-vă! 

Un FILM de nota 10 !

Hi!

   Pana la urma, si facebook-ul isi are partea lui de vina cand te gandesti la ce-ai vrea sa vizionezi duminica seara dupa ce ai stat toata ziua cu nasul in caiete, printre carti si pret de cateva ore pierdut printre paginile cartii tale favorite.
      Asa mi s-a intamplat si mie...

     Liniste si pace, termin de scris, de citit, mai exact termin si cu subiectul ''pentru liceu'' implicit ce e pentru liceu, e de fapt si pentru mine :)
       Asa vad o prietena cu o postare de seara trecuta, cu ma uit la filmul ''The best of me", zic ''hai ca nu ma uit in seara asta pentru ca nu prea am dispozitie si nici chef. Prefer sa citesc ceva sau sa vad ce mai este nou pe Tumblr."
         Pentru duminica seara, era perfect ceea ce postase aceasta prietena  deoarece chiar aveam nevoie sa mai vad un film, nu doar sa le citesc cartile, desi cartea e mult mai captivanta decat filmul, aud la majoritatea acest lucru.
(Eu nu prea vad diferenta :)) desi detaliile clar sunt mult mai bine descrise in carte. )
       
        Si aleg bineinteles acest film superb "The best of Me'' , regizat de Michael Hoffman in rolurile principale James Marsden si  Michelle Monaghan, o ecranizare perfecta a unui cuplu adolescentin despartit din nu stiu  ce cauze care peste douazeci si unu de ani,revin in localitatea unde s-au cunoscut,si si-au trait o mica parte din povestea lor de dragoste pentru a participa la o inmormantare, dar la un moment dat roata vietii s-a intors, si fata care devenise o femeie convinsa si mama deasemenea, iar baiatul, un bun mecanic, mai tarziu un barbat ajuns pe un vas, cred ca era priceput la ceea ce tinea de fizica, pentru ca  tot timpul tinea in mana o carte de fizica si petrecea  timpul undeva intr-un ''loc secret'' care fiecare dintre noi il are sau nu , citea carti, se gandea la EA, si  admira stelele care-l inconjurau din toate colturile.
          Daca e sa ma intrebe cineva pe mine, ce parere am despre domnisoara protagonista in numele sau de rol Amanda, era o fata desteapta,frumoasa, cu vise multe, chiar daca pe unele o sa vezi, daca te uiti la film, nu si le-a dus pana la capat, cu o situatie materiala buna, chiar foarte buna ( tatal sau era un colectionar de masini de epoca) pe cand baiatul era opusul situatiei ei, din toate punctele de vedere.
          Sfarsitul e destul de tragic, tinand cont ca inima lui Dawson, barbatul ideal, in viziunea Amandei, prin uciderea lui de catre tatal sau, care intotdeauna era impotriva alegerilor sale. Stia ca el este un baiat cu potential, dar il batea, practic il tinea din scurt. Nu il lasa sa faca ceea ce ii placea, mai ales ca tatal sau avea o afacere cu masini, ilegala presupun...  normal toate aceste masini erau reparate de Dawson, care nu renuntase la pasiunea sa pentru a aduce ''masinile la viata'' , ajunge in pieptul fiului Amandei, care avusese un accident aproape mortal, fiind salvat  doar printr-un transplant de inima.  
       
                Recomand filmul! Pe mine m-a emotionat :)

 

 P.s: Daca stii vreun film sensibil, sau de orice tip, mi-l poti lasa jos, in bara de comment-uri. :)

 Pace! Si Iubiti-va!

Scrisoare catre EA!

hi!

   ' Cand imi aduc aminte de tine, simt ca tot Universul ne vrea impreuna, doar noi NU. '

   
              Dupa, filmul pe care l-am savurat in seara asta, si dupa ce am trait fiecare emotie cu personajele, mi-a transmis o morala foarte decisiva prezenta in  viata unui om, fiinta vie s.a -- '' Prima dragoste, nu moare niciodata' . Timpul trece, simt ca ne indepartam unul de celalalt, nu mai pot. Izbucnesc in trairi pline de emotie, altceva inafara de tine, nu exista. Minunea, de a-mi aparea in cale o pretuiesc pe zi ce trece. Doar faptul ca imi treci prin fata ma innebuneste, nu iti arat asta, nu iti spun asta...doar simt asta.

             Draga ********,


          Stii ca te ador, fictiunea nu isi mai are locul in mintea mea, din prima secunda, ai  aprins flacara care nu se mai stinge de o vreme-n coace. La inceput am crezut ca e doar o joaca, uite ca joaca asta, incepe sa se complice din ce in ce mai mult.
          Nu vreau ca gustul amar al dezamagirii sa patrunda intre noi, din cauza asta raman distant , intr-o ''umbra'' de care tu nu  ai nicio idee, cu care nu te vei intalni niciodata.
           In momentul asta, cand tu esti departe, cu treburile tale, eu iti simt respiratia, nu ma pot stapani, ma apuc de realizat ceva, si o las pe mai tarziu cand in acel ceva vad vreo caracteristica de-a ta. Culoarea parului tau, cand o vad la altcineva parca te vad pe tine in oglinda.
            Inteleg ca ai alte obiective mult mai importante, dar dane o sansa.


                                                                             Al TAU PE VECIE!


    *expresivitatea mea din scris poate fi la fel de frumoasa si in forma sa orala, dar tu nu ma lasi.asa ca hotarasc sa o las balta, tot timpul.


   Pace! Si Iubiti-va!

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...