T.T.P or try to post


 Înainte să începem GO and follow me on INSTAGRAM à 


                     https://www.instagram.com/cornelside18/ 

    My ending summer song <3 o:p="">




Raritate este cuvantul cel mai des folosit in ultimele postari. Devin preocupat cu luarea examenului de maturitate ( bac 2017 ) si numai am timp de visismele mele zbuciumate, in acelasi timp favorite. De aceea, din ce in ce mai rar va scriu, dar e de bine, credeti-ma!

Din spate, parca totul este roz. Afisandu-te   totdeauna cu buna-dispozitie si amuzament, oamenii vor crede ca nu ai zile proaste. Pleci la drum cu din ce in ce mai multe griji, urmandu-ti pasiunile diverse. Acum , experimentezi,normal doar ca intervine scoala care si asa nu e de prea mare interes. Am inteles ca e examen, e ceva serios, dar nu atat de convingator cat ma asteptam sa sune acest cuvant lung BACALAUREAT. Asa, si ce incearca oamenii astia sa faca din noi? Niste doctori docenti, fara prespective, doar cu prejudecati. Iti este si rusine sa spui ce vrei sa urmezi , pentru de cele mai multe ori esti catalogat ca nefiind corespunzator “normelor” morale. Adica, jumatate din clasa urmeaza medicina, o parte ASE, iar tu esti nehotarat. Oare ce e in mintea ta? In mintea mea este ca succesul va exsita la un moment dat. Alergand dupa succes pierzi momente importante ale vietii.E important sa inveti, dar in scolile noastre nu se pune accent pe creativitate, opinii proprii argumentate. Toti in aceeasi oala. Baga toata lumea la micul-dejun, chimie, fizica, matematica cat poti duce, si in final o ora de sport relaxanta pentru minte. Pranz, nada. Mai departe nu discutam.
      

       Cum sa fii hotarat pe un domeniu cand in cei patru ani de liceu NU am vizitat nicio institutie importanta din acest faimos Bucuresti. Oamenii vazand si analizand se pot gandi ca ar putea face ceva , ca ar dori sa urmeze ceva sa fie din punct de vedere professional ca cineva. Era interesant ca in saptamanile altfel nu sa stam acasa sa ingrasam porcul, ci sa vizitam Universitati, Muzee, Institutii ale Statului, pentru culturalizare. Activitatile nefiind de cele mai de calitate, elevul prefera sa “leviteze” acasa, in camera sa.
   

      Anyway, parerile sunt impartite. M-am gandit ca ar fi cazul sa mai postez ceva, si pentru ca tot sunt clasa a dousprezecea mai exista si nemultumiri, sau poate regrete pentru proastele alegeri din liceu. 


PACE! SI STRAGE IN BRATE CAT POTI! E ultimul an! 


URMEAZA O POSTARE GRAVA , curand….  "Caldura celor doua buze se transmitea puternic, voiam mai mult, din ce in ce mai mult. Ma simteam ca intr-un film de dragoste, emotionat de ceea ce se va intampla mai departe de sarut, sau mai specific "pupic. " and will be continued...

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...