de ce scriu intr-un JURNAL?






hello again, it's me The Man Who Follow His Dreams (add me)



  
articol realizat de Andrei

                        Azi voi incerca sa abordez un alt subiect,si anume: “DE CE UNII DINTRE NOI ALEG SA SCRIE INTR-UN JURNAL SECRET??”



                        Am spun "unii" deoarece sunt sigur ca nu toti scriem sau am scris vreodata in propriul jurnal.A nu se face confuzie: jurnal, eu consider ca e acea agenda sau carnetel in care scriem relativ rar( nu sunt des intalnite persoanele care scriu constant sau chiar zilnic), in general cand dam peste ceva mai greu in viata, peste o problema,si alegem un monolog in locul unui dialog; in timp ce oracolul este de obicei un caiet colorat, cu stikere atasate pe coperti cu artistii preferati ai momentului, cu tot felul de intrebari cheie care trebuie completat de mai toti prietenii, si toate astea in speranta ca va fi completat si de ACEA persoana pentru unii neimportanta, dar pentru mine ceva aparte.




                      
                         In primul rand jurnalele sunt destul de des intalnite in randul adolescentilor,de fapt sunt folosite doar in periada  adolescentina, spre maturizare...mai exact, tinerii se folosesc de jurnal atunci cand vor sa rezolve o problema de unii singuri si nu vor sa se consulte si cu altcineva,....SAU nu au cu cine sa se sfatuiasca, subiectul problemei fiind unul delicat care nu poate fi discutat cu orice fel de persoana.



                  Majoritatea jurnalelor se doresc a fi secrete. De multe ori ele contin pareri sau impresii despre anumite persoane,ori tot aici este scris daca sau pe cine iubim sau avem senzatia ca iubim.



                  Totusi, pentru unii oameni mai conservatori, jurnalele joaca rolul de a stoca amintiri, pentru ca, asa cum si eu sustin amintirile sunt prea valoroase pentru a fi pierdute....Acum veti spune, ca de ce nu stocam amintiri facand poze sau filmand...adevarat, este si asta o modalitate,dar nu cred ca se compara o simpla fotografie a unei situatii cu vastele impresii pe care le dobandim in urma unei experiente.

                

            Deci, putem considera jurnalul partea noastra “diabolica” , locul in care ne putem scrie orice idiotenie sau barfa fara ca cineva sa afle vreodata.





Cam atat pentru astazi, pana data  viitoare toate cele bune si nu uitati: LIVE YOUR DREAMS!





©CORNEL SIDE in colaborare cu ©ANDREI NEAGU ©2017

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...