S-a terminat!

                           
Hei! 

   

   Am inceput posesiv anul asta. Adica am lasat in urma vacanta si m-am apucat de gadilat caietele ca pe vremuri. 
     
Cu siguranta Marii ii este dor de mine, la fel cum imi este si mie. Sa fie vazuta de trei ori, cred ca s-a atasat. Este locul unde-mi pot relaxa corpul si mintea, nu exista loc mai bun. Rasaritul ala perfect de la 5:45, unic de altfel. Imi place sa-mi aduc aminte de lucrurile frumoase, mai ales de Imparatia Marii Negre. Anul asta am descoperit si cateva sporturi nautice. Pana anul asta mi-a fost frica sa incerc, ma gandeam ca mi se poate intampla ceva spontan si sa nu ma mai pot intoarce teafar. Fairy tales J)
   
  Muntele e acelasi, nepasator, la fel de inalt, mai simplu, monstrous. Deliciul de la munte este aerul proaspat care-ti satisfice narile, mai mult decat picaturile nazale J) .
   Am destule amintiri intiparite in cap! A fost o vara plina!
  
  Prima zi de liceu a adus destule. Orarul, nu stiu daca provizoriu sau definitiv, ideea e ca trezirea va avea loc la 6:00. Si povesti, amintiri, activitati pe care le-am facut in vacanta.
     
    
Prea multe n-am de zis despre “summer holiday”  pentru ca nu-mi place sa traiesc in trecut. Mi-a placut si sper ca vara viitoare sa fie cel putin la fel de zambareata si placuta, ca cea care tocmai a trecut.  
   
Un an plin de saticfactii in materie de note, si la cat  mai multa distractie, stii ce zic ! J :*

 Pace si Iubiti-va in continuare!




Check my Instagram account : corleonesweet17

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...