Wind of Change.: BUCHAREST TRAFFIC JAM

Wind of Change.: BUCHAREST TRAFFIC JAM

BUCHAREST TRAFFIC JAM

Hello!
      

      Pentru ca am avut o samabata groaznica, postez. 

    

       Au trecut cateva zile de la ultima postare “proaspata”. A venit randul acestei postari sa te tine aproape. Am fost plecat vreo 3 saptamani la rand, si tot ma misc vara asta. Pana in 1 septembrie cand se termina boosted summer vibe.

       Astazi, am inteles durerea insuportabila de care sufera majoritatea fetelor. Ceva intepator in zona abdomenului. Nu stiu ce am mancat ieri seara, ca astazi am fost pilaf pana la ora asta.
  
      Da mai, conduc de aproximativ o saptamana prin Bucuresti, si am o autostrada Soarelui “facuta”.* Ceea ce invatam in scoala nu se aplica in traficul cotidian, de ce sa mintim. A conduce este o senzatie care ma unge pe suflet, nu ai cum sa obosesti conducand. Daca esti o persoana care  nu este atrasa de aceasta activitate, totul este in regula. In rest, pentru pasionati e un fleac, ca in orice meserie de altfel.
Inainte de avea permis ma gandeam la  cum sa fac sa-l obtin mai repede. Chiar imi doream sa conduc, sa ies din oras si sa admir peisaje beletristice. DAR sunt cateva aspect AfTer PAsssed exam. Cat sa-I mai ceri masina parintilor? Ti-au lasat masina cateva zile la discretie. Conbustibil gasesti la tot coltul, pacat ca nu e pe moca. 

     Anyway, recomand sa inveti legislatia si sa deprinzi cate ceva in ale condusului. E ceva unic! Pe mine m-a cucerit senzatia. Conduci pe muzica ta, cu femeia ta, iar in stanga arunci pe geam priviri soferitelor*.
Aglomeratia?! Poti sa uiti de ea. Atata timp cat esti cu ritmurile  musicale de tine adorate, restul e ca asa trebuie a fie.  Nu esti tocmai bine vazut in traffic ca incepator, desi semnalizezi mai des decat trebuie, iti mentii banda, conduci cu litima de viteza corespunzatoare si acorzi PRIORITATE TUTUROR pietonilor. In schimbi esti “privilegiat” cand vine vorba de prioritate fata de cei care sunt in spatele tau pe banda 2/3. Acum, nu vorbesc ca si cum as fi vreun sofer profesionist. Sunt doar cateva impresii folositoare pentru viitorii conducatori auto, categoria B.

*”facuta” , ma refer ca am mers dus intors pana la mare neintrerupt.

*soferitelor in cazul baietilor, pentru fete sunt destui soferi J


   VERY ON :
è     

PACE SI IUBITI-VA!


Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...