Imbratisare!

Hi!

  Melancolie din partea lui. Nepasare din partea ei.

       Le vorbeste tuturor despre ea, despre felul ei de a fi. Nu ii pasa. Oricum EA nu stie ce il macina pe interior. Ii vede doar fata zambitoare pentru ca tot EA sa fie bine.Poate ca dragoste e ceva putin spus, s-a creat o unire mult mai profunda si intelingenta fata a altor cupluri. Inceputul poate fi tragic,dar nu strigator la cer. Dorinta lui de a o tine in brate e in mintea lui si atat. De unde sa stie EA ca el are nevoie de macar o imbratisare, poate gandul nastrusnic si indelungat de a o tine in brate este viu. Printre versuri  se afla un mister, in mintea lui se deruleaza un intreg film despre ei. In mintea EI e doar imaginatia si talentul profund pe care il foloseste el ca EA sa fie zambareata si sa nu il treaca pe o lista ''neagra''. O adora, chiar daca e putin spus. O simte aproape,chiar daca EA e departe. Nopti intregi pierdut printre versuri, pagini intregi scrise cu indemanare numai despre EA. Cu o simpla scriere de mana intr-o felicitare nu se face primavara peste tot. Da, e adevarat.
   
       Tristete nu mai exista de mult ci doar speranta. Imbratisarea aceea ii dezintegreaza trupul si mintea. Bucatica cu butica asteapta momentul.
     
         Jucau un joc, ca si clasa. Cand el vine cu ideea de a iesi la tabla ca sa mai spanzure miniatura ciudata care se creeaza de fiecare data cand ratezi litera corecta sau mai nou direct, cuvantul. toti credeau ca el ii va scrie numele in fata clasei, la un joc prostesc de spanzuratoarea. Ei bine, nu s-a intamplat, nu ii placea sa imparta nimic nu nimeni. EA este numai si numai pentru el.  Zambea la fiecare privire  pe care i-o arunca in nestire ca sa se energizeze cu fericirea transmisa de pe chipul EI.
 
       \\ De somn nu mai loc//

\\ Intentionez sa te iubesc atunci cand pierd tot...\\

*un mesaj de la EA reprezinta mai mult decat un feedback :)

Pace! Si Iubiti-va!

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...