dragostea cea mai puternica

salut!

              M-ai transformat.
         
                   Alaturi de zambetele si momentele tale bune mi-am extins granitele. Astazi, imi este extrem de greu sa vad  in vreo femeie ceva mai bun decat ai tu. Definitia perfectiunii in opinia mea, am gasit-o, muntele pe care l-am urcat ca sa ajung sa te cunosc a fost dificil.  La sfarsitul erei iubirii mele pentru tine ma simt indragostit pe zi ce trece. Cum te vad , inima imi ramane fara puls si parca vad o alta fiinta de fiecare data. Din totdeauna mi-am dorit sa-ti simt respiratia la pieptul meu, buzele impreunate cu ale mele. Tu pentru mine ai reprezentat noi orizonturi si nu cred ca exista cineva care sa creada ca este indragostit de cineva fara ca cealalta parte sa aiba vreun raspuns. N-am vrut niciodata nimic de la tine, imi doream sa-ti ofer cuvintele mele frumoase , plimbarile lungi pe marignea lacului si timpul meu nelimitat. Clipele acestea din ultimele zile de liceu le simt ca pe ultimele. Ma simt iar si iar indragostit. Ma voi lauda mereu cu dragostea pe care I-am purtat-o celei mai inteligente persoane din lume. Termin liceul cu o poveste de dragoste nesfarsita, nici macar inceputa. N-am apucat sa ma dezlantui, sa fiu barbat. Nu pot sa fiu dur sau empatic, doar ma afisez cu un caracter dur ca sa-mi stapanesc emotiile si sa nu fac vreun gest care te-ar putea deranja. 
                    Incerc sa te uit . Pe moment functioneaza, dupa aceea cand te privesc se aprinde focul. Foc care s-a facut scrum. Eu mi-am zidit propriul film alaturi de tine. E ciudat, dar a fost o distanta nemaipomenita.  Ceea ce stiu insa, cu toata luciditatea, e ca inteligenta mea a dat un gres formidabil. M-am stapanit patru ani. Cand vei fi trista sau nu vei avea cu cine sa iesi la cafea, am tot timpul pentru tine. Sufletul meu nu are limite si stiu ca tu esti acea persoana de care ne povestea profesorul de geografie ( the last teacher's story ). Am comunicat cu tine mai modern. N-am scris pe banci, nu ti-am trimis biletele , ci te-am sunat noapte fara vreun motiv , am aruncat cuvinte de laudata pe o fila de blog ca sa pot dormi seara. Nu-mi inchipuiam ca ceva atat de puternic zace in mine. Abia acum cand citesc vechile scrieri mi se face si mai tare dor de tine.
                    Si oricum in lumea aceasta fugitiva am uitat de iubire.Traim ca sa aratam bine in poze si la fel si relatiile noastre. Sau poate sunt eu prea romantic si cu chef nebun tot timpul sa vad filme despre indragostiti.
         
                   Atat am avut de spus. Multumesc si imi doresc sa te vad peste ani la fel de frumoasa si luminoasa.

      
                 E timpul pentru multumiri. Si intotdeauna va fi.

    
                                                                                                            Acel Cornel



Pace si Iubiti-va!

instagram

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...