talk is cheap

SALUT!


       In dupa-amiaza lui 9 ianuarie 2017, ce sa vezi am gasit din greseala aceasta interpretare live a lui Chet Faker (aici) . Exceptional!

        Toata vacanta a fost luminoasa , ne-a adus multa bucurie si emotie. Am primit multe cadouri ceea ce a amplificat toata distractia. Brazii de Craciun peste tot imbodobiti.Acasa bradul meu, artificial  de 1,80 anul asta si-a facut din nou datoria. Bunica I-a schimbat garderoba bradului. A hotarat ca totul sa devina alb cu incandescente argintii, din povesti parca povestesc.In plus, nelipsita mancare pur romaneasca care lasa in urma cateva kilograme pe cei mai necumpatati dintre noi.

          Aceste zile intense de ninsori mi-au testat abilitatile de proaspat sofer. M-am bucurat de fiecare clipa de la pornirea ninsorilor. De la deszapezitul masinii, pana la cel mai frumos sentiment, trasul cu sania pe verisorul si surioara mea. Din fericire, ei, cei mici, mi-au adus aminte cat de placut era cand bunicul ma plimba cu sania tot cartierul, iar eu ajungeam acasa cu nasul rosu, atentionandu-i "NU-MI ESTE FRIG! MAI VREAU!". Eram tot inghetat si bucuros. Nu simteam trecerea timpului, ma simteam in al noulea cer, nu ca astazi nu m-as simti, dar atunci totul era mai fara intentie. Si pentru ca de mine au avut grija ăi batrani sa ma rasfete , mi-am zis mie ca ar fi frumos sa-i bucuros si eu pe cei mai juni.

           Doua saptamani in care m-am relaxat si mi-am reincarcat bateriile pentru maratonul care urmeaza. Desi, vacanta intersemestriala este curand, voi prefera sa invat. Din anii precedenti ma confrunt cu iasomia de primavara sau mai cliseic spus "lenea" de primavara. In 2017 exclud sa ma mai regasesc cu aceasta senzatia de levitare.

            Mai postam si interactionam cu lumea prin Instagram,dar cum s-a observat n-am mai postat nimic. Asta pentru ca am de gand sa ma pot concentra pe lucrurile care-mi pot schimba viata lunile acestea. Tocmai de aceea, v-as recomanda si voua sa mai renuntati la folosirea abuziva a aplicatiilor sociale. In rest, sanatate, ne vedem curand.

 PACE! Si IUBITI-VA!

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...