Why are my articles about sadness? - for "Revista Wind Of Change"

Why are my articles about sadness?

            Shortly, because my expectations are big and sadness amplify happiness after.  And I fall in love with someone that changed my vision about life, opened my eyes, and ultimately organised my ideas. After that, I put my emotions in articles and let it to everyone who has internet to read them. Emotions on paper are, purely, the best when I look back.
         
              I never loved someone like her. In those days, I preferred to see her smile than hang out with my friends. It was good because now I'm paying more attention to love. It doesn't mean I am good at this chapter - "love" - but it is very important to our lives as human being and I let things happen .

             And for those who don't believe in first impact of love, means you never felt that power of emotion. Unbelievable or not, once you get in love you become stronger and happier. Overall, I thank you so much for your time dedicated to see this and next Friday will talk about something more serious. Serious?! Yes, because I am my own judge on my behaviour and I try to be serious sometimes. Even thought it doesn't work . :)

Magazine ONLINE



See you~~~
#windofchange
Be part of our journey!
IG: @another__cornelside18

eValentine's Day ( The 2nd World War )

Bună!

       Articolul de astăzi este special pentru Ziua Valentinului. Povestioară rătăcită prin sertarul oamenilor îndrăgostiți și înafara Valentinului.

 background for reading : Borrtex-Choice
         

                          Ne aflăm in casa lor. In minunatul lor loc de cumpănă,  dragoste si liniste. Undeva pe la 1939,  prin luna august. Colonelul, un domn îmbrăcat în ținută militară si atitudine de fier sună la sonerie și identifică că acolo locuiau ei. Surprins de sosirea acestui domn si mirat ca tocmai de el este nevoie pe front, datorită vestilor primite de la comandament, se transformă intr-o statuie  pentru cinci minute ca sa poata realiza ca urmeaza sa fie parte a celui De-al Doilea Razboi Mondial. Intors în sufragerie, o vede pe ea ( el dintotdeauna o privea altfel in fiecare zi, la orice ora din zi ) - gingasă, brunetă, parul lung, lasat peste umeri, chipesi si cu gandul care nici lui nu-i venea sa-i treaca prin cap,  urmand sa-i spuna vestea că este chemat pe front. Ea în stare de soc, la aflarea veștii, iși strange palmele si incepe sa planga. E greu sa afiseze ceea ce simte, sufletul ii spune nu pleca, iubirea fata de patrie și popor - mergi și ajută la stoparea cruzimii.

                       Cuprinsi amandoi de acesta veste, el se duce in dormitul lor de la etaj si isi pregateste lucrurile, ca in douazeci de minute să se desparta de femeia care i-a luminat calea si care l-a iubit neconditionat in fiecare moment. Ea suspinând il priveste, sprijinita de tocul usii, si isi doreste sa nu plece.

                  Ea stie ca sansele de intoarcere in viata sunt minime, dar spera. Ca orice barbat indragostit de doamna lui, cu lacrimi in ochi se desparte de ingerul lui pazitor si pleacă să salveze tara, sa sprijine oameni si sa se intoarce triumfător. El este bine cunsocut ca om al binelui. Muntii i se pare dealuri, iar valurile i se par niste simple izbucniri trecătoare ale Mării.
             
                   Cand s-au cunoscut, el a incremenit admirandu-i frumusetea, aflandu-se aproape in stare de soc. Momentele prin care au trecut le-au facut mai stabila relatia, sunt mai siguri pe ei, iar dragostea lor va ramane nemarginita chiar si Ceruri. Acest eveniment nu va schimba chimia dintre ei, dimpotriva o va amplifica. Le va fi dor din ce in ce mai mult unul față de celălalt , se vor saruta in vis si isi vor desfasura serile romantice la telefonul de la cazarma, cinci minute pe saptamână.

                  Ea rezemată de tocul ușii, lăcrimând si suspinând ca nu-si va mai vedea iubitul isi indreaptă privirea in zare si il priveste, pe făurătorul de minuni de la spate, plin de incredere, dedicare si dragoste. Cu o inimă care bate și mai tare de astăzi, vizualizează intoarcea lui din Război...

             Să vedem ce se va întâmpla ... curând





Pace! Și Iubiți-vă!

Primul articol din Revista "Wind Of Change" ---> Here OR Here

IG: @cornelside18

Ce este anul sabatic? - Revista "Wind Of Change"

Bună!

 

    Noul proiect Revista "Wind Of Change" este în plină desfășurare. Acestă revistă va fi încărcată de conținut de catre Cornel și alte doua persoane talentate în ale scrisului - Andrei și Diana.

        Câte un articol nou va fi postat în revistă în fiecare luni, miercuri și vineri.
        Vă mulțumesc pentru interes și Revista rămâne revistă, iar blogul meu de suflet rămăne același. De aceea revista este disponibilă online pe Revista "Wind Of Change", si pe instagram @another_cornelside18 :) !

          In primul articol este vorba despre anul sabatic. Ce este un an sabatic nici eu nu stiam, dar Andrei, prietenul meu cel mai bun ne povestește din propria sa experiență.


        "Anul Sabatic – din Occident în România.

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...