"Am muscat din nou din fructul pasiunii" - Exoticul Erotic 2

Salut!


               Episodul de data trecuta a fost cam scurt, privindu-l acum.

    
 Characters: Ea- Regina Rasaritului
                    El- Regele Apusului/Sclavul Iubirii
                   


                 Prin septembrie, se adunau norii. Se facea liniste pe Bulevardul Unirii, ca niciodata. Ma simteam liber, pe viata legat de Regina Rasaritului. Strazile adiacente pline de masini parasite, lasate parca fara rost pe trotuare. Cei doi ametiti, imbatati de savoarea iubirii, de singurul gest care uneste doi oameni indragostiti si care-I face siamezi -- mainile-- simbolul sigurantei.
                  Repetari neintelese de oamenii obisnuiti, vorbe spuse la ureche. Lucruri prea neobisnuite pentru necunoscutori. Cunoscutii se uitau ciudat la cei doi, nefiind obinuiti sa vada doi tineri disperati dupa dragoste. Cunoscuti pe insula "Părăsiţilor", odata intalniti ne simt nestapaniti de sentimente si cu un dor disperat Regele Apusului gusta din buzele apetisante Regina Rasaritului. Cu cat era mai mult, mai din abundenta cu atat ii placea mai mult, voia si mai mult, o dorea pe Regina Rasaritului pentru totdeauna.
                   El o vedea dimineata purtandu-i hainele, mancand pancakes nederanjati de galagiosii vecini plecati inca de la cinci dimineata la serviciu. Lui i se parea ca ea se transforma in femeia care I-a distrus viata, si care a venit la pachet cu ceva "happiness". Singuratatea disparea de la zi la zi, zilele oricum numai contau. Erau ei doi, pe insula, nimic nu le statea in calea fericirii.
                   Cunoscuti pe internet, viata de pe insula "Părăsiţilor" , aducea doar lucruri positive. El credea ca fericirea alaturi de cineva este un "big mess". Sa se destepte peste cateva zile ca a intalnit-o pe Tinkerbell.

                   Singuratatea le-a adus celor doi doar avantaje. Regina Rasaritului a devinit o femeie destepta, intuitiva, iar Sclavul Iubirii un gen de barbat mai sigur pe el ca niciodata, plin de cultura-n proza inedita simtind dragostea adevarata inafara lui Eminescu.
                     

                      Sentimentul de amor s-a dispersat..........

Cei care vor episodul trei inainte de a aparea pe blog sa-mi trimita adresa de e-mail.

Treaba cu tricourile inca mai este valabila!!! HERE ---> https://cornelscriesitace.blogspot.ro/2017/01/t-shirts.htmlc

IG: @cornelside18

Va multumesc!

Pace! Si Iubiti-va!

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...