SACRA BANALITATE



         " Ea si El
         Sunt la fel,
      Fiecare cuplu este sfant,
        Dar ca noi,
          Ca noi doi,
       Nu e, totusi, nimeni pe pamant. "


                                                                            Adrian Paunescu.




Pace! Si Iubiti-va!


Thursday and coffee ☕ (Ep.3)

 Hei!


       Dupa o pauza scurta se intoarce "Thursday and Coffee", in fiecare joi. Astazi facem o exceptie din motive inexplicabile. Sper sa fim pasuiti! Read And Enjoy!  :D

                   
       
                                  1 iunie alaturi de o vara vaporoasa.
             Probabil acest articol va fi postat cu o saptamana mai tarziu sau chiar duminica aceasta. Dar nu asta conteaza. Subiectul de azi vreau sa va dea de gandit.
            A inceput vara. Si toti v-ati facut deja planuri unde o sa mergeti, la ce festivaluri o sa participati, in ce tari o sa calatoriti. Dar vara nu e despre asta. Nu unde. Ci cu cine v-o petreceti. Locul este, pe alocuri, relative, daca esti inconjurat de persoanele potrivite totul se amplifica si devine mai bun de povestit nepotilor.
             Vara trecuta pot sa zic ca a fost cea mai misto vara. Si nu pentru ca am fost in foarte multe locuri, ci pentru ca am avut persoane grozave langa mine. Prieteni vechi, in orasul meu natal, un oras mic, noaptea pe deal, seara la baraj, apus, plimbari cu masina la 3 dimineata, nopti petrecute pe la cine stie cine.Mai ajungeam la 9 dimineata acasa. A mai fost un concert “ Subcarpati “ in aer liber intr-o padure in Novaci, dragut , autentic si ce trebuie.
Niciodata sa nu va spuneti la sfarsitul verii "n-am fost pe nicaieri vara asta". Te asigur eu ca noptile cu prietenii, apusurile prinse mai stiu eu pe unde, petrecerile, cartile citite, diminetile la cafea, astea sunt momente care te definesc si fac totul sa nu para o rutina plictisitoare.

          Sfat lejer de vara: plecati din oras undeva aproape langa un rau, un lac, o padure cu deschidere la campie si bucurati-va de liniste, de rasarit, apus, natura. Uitati de probleme pentru o secunda si va fi bine ;).
         Pe mine una ma asteapta o vara plina. Bac, admitere si sper ca dupa aceea sa nu stau prea mult in oras, vreau natura si atat.
      Promisiune lejera de vara: Promit sa raman eu in continuare, ca o sa ma distrez vara asta si promit ca nu o sa-mi uit cei mai misto colegi cu care am cele mai misto amintiri.

                              Atat pentru moment. Pana data viitoare,

                                              STAY WILD :*  

“wild” – Din Ro. Salbatic .

// : de gasit pe facebook : personal profile
// : "Wind Of Change" online : EXPRIMA-TE




©CORNEL SIDE in colaborare cu ©ADELA ©2017

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...