"WIND OF CHANGE" turns off

Salut! !

      Este o perioada importanta din viata noastra si trebuie sa alocam timp activitatilor scolare. Nu disperati, ca vom fi online tot timpul pe facebook ( EXPRIMA-TE! ) . Reluam activitatea intens si cu articole din ce in ce mai bune dupa perioada bacalaureatului.  SUCCES TUTUROR!

Pace! Si Iubiti-va! - Cornel

STAY COZY :*  - Adela

LIVE YOUR DREAMS!  -Andrei

      
BEST OF :






                                                                    ADMINISTRATOR, Cornel. Va multumim!


candies with no flavours (Ep.1) --- every Monday

Omaigad! [din englezescul "OMG" ]




                      Se prezinta ca drept un tanar de optsprezece ani, nimic impresionant, dar in acelasi timp foarte volubil. Simte ceva foarte puternic de cativa ani pentru cineva, dar la intrebarea de la ora de franceza "Cum se simte iubirea?" , nu stie sa raspunda.Tine minte orice detaliu neimportant pentru tine. De cele mai multe ori timpul si-l petrece printre muzica lenta si carti bune cu un pic de reviste glamour. E pasiv in iubire, competitiv in viata reala. Ii place sa-si surprinda prietenii si sa ia decizii spontane, cu urmari neasteptate. Toata ziua umbla in blugii  aia albastrii ponositi fara vreun model aparte, simpli. Foarte rar cu cei negri sau poate deloc pentru ca au ramas mici. Se impaca bine cu putinele haine pe care le are. La un moment dat era atras de opulenta, dar nu e pentru el. Ceea ce il depaseste ,il face mai puternic. De fiecare data cand e la pamant, ridica ''fruncea'' si priveste urma de praf din urma. Vrea ca in fiecare luni, incepand cu astazi sa creeze rubrica "candies with no flavours" care sa fie concurenta directa cu "Thursday and Coffee"(T&C). pe care o adora si o citeste in fiecare joi. Pentru ca ceea ce scriu altii e prea mult isi scrie din propria viata. E impacat ca cineva nu-l va uita niciodata. Rezonabil in unele aspecte, dur in altele. Prietenii joaca un rol important, inspirational, de aici iti dai seama ce prieteni are. Obiectiv si reflectiv asupra evenimentelor reale din viata lui.Acum, se opreste din scris ca sa-si inceapa interminabila tema la matematica.

                     In the ENd, "We Were Born To Die".


// : personal profile //

♂️ follow me
exprima-te


Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...