faculty & coffee night post

Salut!

             Măi, ce bune sunt vremurile!  Facultate. Feţe complet necunoscute, oameni atât de diferiţi, încât fiecare zi este o poveste cu personaje diferite. Seminarii, cursuri, forfotă, toate acestea acum o lună povestite, de alţii, nu se uneau cap la cap. Mediul academic mai prietenos ca niciodată cu bobocii. 2017, anul în care am făcut pasul în lumea adulţilor cultivaţi, plini de speranţă, cunoştinţe si viziune.

              Coffee OR not?
       
            Cafeaua este un boost. Eu aşa o văd. Dar totodată pare că e "trendy" să ameţeşti acestā zeamă cu puteri magice, într-un pahar de plastic, frumos colorat până la orele prânzului printr-un tramvai, troleibuz. Cafeaua îşi pierde esenţa în condiţiile acestea. Combinaţia dintre apă, zahăr şi praf magic de la tonomat nu are nicio legăturā cu cafeaua pe care am învăţat să o fac, la ibric, şi să o savurez dimineaţa aburindă de bunica. De aceea, rar beau cafea de oriunde. Plus că, cea mai bună cafea este cea de la 6 dimineaţa când işi împrăştie aburii prin toată casa. De multe ori apare întrebarea : " Cine se mai trezeşte la ora aia să facă cafea?"

             Mâine, ziua numārul 4 de facultate. Nu mă mai vait de "pretenţiile" profesorilor, doar mă bucur că sunt suficienţi de capabili să ne înţeleagă şi să se adapteze nevoilor noastre. 
              Învăluit de mediul academic, aştept cu nerăbdare să-i intru pe sub piele.

Pace! Şi Iubiţi-vă!

IG : @cornelside18

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...