Ne comportam mai civilizat in autobuz boss?

                                  

Raspunsul fara pic de evitare e, NU. Dimineata e un calvar in Bucuresti. E o jungla in care fiecare incearca sa ajunga cat mai repede la serviciu, liceu, generala, la treaba in general. Si cum unele linii de autobuz circula din jumatate in jumatate de ora, nu ca ar fii vina cuiva, dar oameni buni, la jumatate de ora?? Soferii n-au nicio vina, chiar respect pentru ca in unele situatii ne salveaza vietile de la posibilile accidente. Incerc sa fiu calm, sunt tanar doar, am nervi mai multi decat un om batran care a trecut prin viata. Say What? Oamenii in varsta se imping, injura ca la usa cortului, si sunt ceva gen “nu-ti convine, coboara si mergi la pas”. Pe mine nu ma deranjeaza  sa fac piciorul frumos, dar asta ar insemna sa plec cu 3 ore de acasa inainte de a incepe cursurile,iar asta ar fii  imposibil. Da, atata timp cat eu am castile infipte in urechi, departe intr-o alta lume, prea putin conteaza frustrarile adultilor din autobuz. E mai ieftin cu mijlocul de transport in comun decat cu masina pe care ti-ai cumparat-o, si pe care o tii sa rugineasca in fata blocului. Cel mai ieftin,in cazul asta nu e tocmai favorabil.

 After all, relaxat si detasat de obicei mi-e gandul la ceea ce se va intampla in ziua respectiva si-i las pe toti in spate, gen J)

Am inceput in forta cu teste, predare si voie buna!  J

*ceva scurt de seara J)

 Pace si Iubiti-va in continuare!





Check my Instagram account : corleonesweet17

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...