Dubios de delicios!

Hi!


              Ceva ce nu iti recomand ;)

             Intr-o frumoasa seara de vineri pe la ora 20:02, vorbesc cu unul din prietenii mei cei mai buni pe skype, despre boboace in special, el fiind  indragostit si avand sentimente puternice pentru o fata, pe care am cunoscut-o si eu  mai tarziu. Adica dupa maxim un  sfert de ora dupa ce incepusem sa discutam pe skype despre cat de trist este sa ai o stare permanenta “nobody love me”. In prezent omul e fericit, are alaturi o  alta tipa -à SA LE TINA cat mai  MULT! (their business) . 
    

            Nici nu ne angajasem  in discutii, ca tot vorbea la telefon cu cineva, mai exact cu aceasta tipa dupa care era fiert la vremea respectiva. El ii spune ei facebook-ul meu , iar dupa cateva minute aud feedback-ul “ Arati mai bine in realitate???” . Ea s-a prapadit de ras, eu nu prea. J  Ne-am tot tachinat prin skype incat convorbirea dintre mine si mon amie devenise  “ Je et mes amis”, frumos… J))
           Obtin numarul ei de telefon prin scuza, prefer wapp-ul deoarece pe facebook nu-mi place sa vorbesc si ajung sa o cunosc atat de bine incat creem o aroganta care pe My Best Friend il va deranja,logic.
      
     
              Numele ei , va fi intotdeauna secret J). Acum  convorbirea dintre mine si ea era la un alt nivel, ne pusesem intrebari cat se poate de firesti  astfel incat sa ne cunoastem mai bine, gen “Ce zodie esti?”.Imi trece prin minte sa facem o aroganta mai speciala si sa ne prefacem ca suntem impreuna, ca sa asistam la reactia WOW din partea iubaretului. Il suna ea, iar dupa cu  pretextul “ma suna Cornel”,  se creeaza o conferinta telefonica delicioasa. Cine sa dea vestea cea mare(veste care era falsa)?! Devenise deja obositor sa ne ascundem si a preferat sa o spuna aceasta tipa. El surprins,probabil ca mai avea putin si plangea, dar UITE BRO imi cer scuze si aici pentru a nu stiu cata oara J)  de oftica cred pentru ca eu ajunsesem la inima “idealului sau de femeie in viata”  mai repede decat isi poate cineva imagina. De aici am ajuns la o relatie frumoasa de o saptamana care  nu pot sa zic ca a mers in vreun fel, doar ne-am placut , si atat. Partea proasta este ca nu ne-am vazut niciodata fata-n fata de-a lungul “relatiei noastre”. Am trecut si prin “despartiri virtuale”, tot de scurta durata, din punctul meu de vedere, chiar nu aveam cum sa ducem mai departe relatia noastra in stilul asta.
  
        Precizez,  aceasta  tipa imi este una din prietenele cele mai bune, radem, glumim impreuna despre orice. ORICE!    Si  o salut pe aceasta cale! :*
       
         Concluzie, relatiile virtuale raman doar virtuale, am simtit-o pe pielea mea.


Pace! Si Iubiti-va!

Ieri, poate cel mai bun prieten. azi cel mai aspru "dusman" :)

Hi!


         Venise momentul cand toate mergeau cu susul in jos. Planurile ii erau spulberate, gandirea pozitiva si oprtimista s-a transformat  in cele  mai penibile intamplarile ale vietii. El, sa se certe cu una dintre prietenele EI cele mai bune e de necrezut.Greu fiindu-i sa se obisnuiasca cu ideea ca EA este suparata. Desi el si-a cerut scuze fata de atitudinea urata pe care a avut-o cu prietena ei  , EA tot nu realizeaza cat de greu ii este lui sa stie ca, poate nu vor mai vorbi o perioada foarte lunga de timp.

        Momentul renuntarii se apropria din ce in ce mai mult. Si-a spus ca totul ar trebui sa se incheie, ca nu are rost sa isi innece amarul intre patru pereti ai camerei sale. E timpul sa renunte la ideea ca EA ar putea fii a lui. Abandoneaza...Incetul cu incetul se limiteaza si se multumesc doar cu un "Buna!" e suficient...El spera ca nu se va termina, sacrificarea spera sa merite, nu dispera...asteapta...satul de asta,dar...totul e pentru EA.
     
              Fericirea zilnica transmisa de ecranul  telefonului mobil reflecta bunadispozitia de pe parcursul zilei. Nu-i place sa intrebe mai multe, vazandu-i chipul zambaret si fericit e suficient ca el sa poata pleca spre casa "fericit''.  Toata multumirea asta de sine a EI reprezinta sfarsitul implicarii lui in viata acesteia.
   
         Cu siguranta EA, are nevoie de un barbat care sa aiba opiinii, pareri si sa nu se lasa calcat in picioare de toate rautatile din jur, iar cea care i se parea lui potrivita pentru a avea o relatie obisnuita, fara intrigi, era EA. Desteapta si imprevizibila, acesta este cuvantul ce poate descifra  atitudinea ei de zi cu zi.

          Isi multumeste ca si-au vorbit o perioada scurta de timp, destramarea spera sa nu fie de durata. Bucuria ei intotdeauna il va face multumit de ceea ce ''a pierdut'' si nu a stiut sa pretuiasca.
       

                                                                                            Uitarii nu o va da niciodata...


      *TO BE CONTINUED...   i hope :) 

Pace! Si Iubiti-va! 
       


Love me again #2

Hi!

             Revii intotdeauna la ceea ce iti place!  

             
             EA pentru el Marea alaturi de miile de orizonturi. Nu constientiza cat de puternice sunt pulsurile dragostei transmise de catre inima. Îl zapăcea, se desconcentra la fiecare privire pe care io arunca EA. Nu se mai satura de imaginea linistitoare a calmului din ochii caprui și al tenului ca mierea. Mut la fiecare aparitie a ei. Dezorientat de buzele ei. Aștepta, ramanea pe ganduri ceasuri bune, fara vlaga-n mana binevoitoare care scria învechitul "Te iubesc!" , pentru EA. Adormea cutremurat de nepasarea ei. O nepasare sfasietoare nu de moment ci de durata, nu doar acum, nu doar azi ci pentru  o viata.
                 
               Și astepta sa vină...

 
             Miezul dragostei lor a lasat doar niste gauri adanci in sufletele amandurora, sau cel putin asta credea el. Ii intoarce spatele, s-a săturat, dar așteapta. Nu se lasa. Gandeste, mediteaza, dar prefera sa fie distant ca sa-i admire gesturile, respiratia fina. El crede ca doar el este de vină, dar nu e așa. Aruncă toată vina pe el sperand ca intr-o zi să se schimbe ceva intre ei. Tinând speranta vie, se satură, plin de amar in suflet, renunță. Deși o iubește, el știe asta...doar ca nu mai rezista, pozele devin trecut, are nevoie de ea in prezent. De parfumul ei, de magaierile atitudinii  '' vulgare'' la suprafata. Nu isi poate inchipui un viitor fara EA.
 
            Citeste, invata, se straduieste sa faca tot ceea ce este mai bun pentru EA, dar isi da seama ca este in zadar. Se simte incoltit de propriile sentimente pentru EA. Seara ii apare ca prin magie in vise, imbratisandu-se...ducand o viata diferita de a celorlalti. Tipul dur, glumet transformat intr-un om bland, de recunoscut prietenilor. Fii tare și mergi pană la capăt, zic.



                                                                                                         El pentru ea indirentă.

      *TO BE CONTINUED...


Pace! Si Iubiti-va!

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...