Love me again #1



Salut!


              Eu am cunoscut fel si fel de fete frumoase .  Mi-a placut cel mai mult de fata misterioasa, careia nu-I place sa se deschide din prima, poate la prima intalnire sa nu doreasca   sa vina ;) Stai in fata ei si te simti nepunticios…perfect.
              
                II urmaresti fiecare postare, poate reusesti sa  ii cunosti si alte laturi, ca la urmatoarea revedere sa o surprinzi si sa incerci sa incepi sa  discuti despre subiecte comune, din intamplare ( gen muzica, filme,carti, 50 shades of Greyà Misto barbat) . O fata cu cat tine mai mult la  carapacea ei cu atat devine mai interesanta, cel putin pe mine ma scoate din minti. 
       
                Nu imi place sa-i  las ragaz, o vreau alaturi la brat, doar a mea incat ‘’stau pe capul ei’’ in asa fel sa nu devin insuporbabil, logic. Cel putin pana acum cand a trebuit sa tinem distanta, mi-am tinut banda J)

               E foarte important sa o faci sa se simti in largul ei, sa nu-I povestesti despre documentarul despre rechini  in care au murit doi  scafandri din cauza  sistemelor de siguranta, pentru ca, cu siguranta nu o vei impresiona, sau nu o vei tine atenta. Aminteste-i cat de bine ii sta cu bluza cea noua, spunei  ca a mai slabit si ca la sport soldurile parca-i danseaza.  Asta cu ‘’Vaii, dar ce frumoasa esti astazi’’ e veche si nu-i mai place. Lucrurile modeste am observat ca o tin pe jar. Nu o mai intereseaza ca ai Iphone 6 :P

          Vrea sa se simta in siguranta, mai ales daca iti ajunge undeva, in dreptul pieptului ( bicepsilor , mr-rilor), chiar daca ea nu iti va spune niciodata asta.  
Fetele acestea, nu iti dau voie sa le cunosti  deoarece, presupun, ele doresc sa le cunosti cu intentiile, obiceiurile, gesturile si comportamentul  lor natural, nu mascat. Mastile nu le caracterizeaza si nu prea li se potrivesc, desi   cateodata  poti da nas in nas cu vreo  ‘’defeciune’’ de-a ei pe care  doreste  sa o ascunda. 
       
      
                       Bafta   Suleymanilor! J)


    
   Pace! Si Iubiti-va! 

Help me love my mind #2 si Help me love my mind #3

Hi!

   Am pregatit continuarea pentru " Help me love my mind #2 " si " Help me love my mind #3"
   
    Sa incepem!

     2) Oameni care se ataseaza de tine fara a te cunoaste;

            Sunt foarte simpatici, la prima vedere si pe toata durata prieteniei voastre.  Atunci cand faci cunostinta cu o astfel de persoana nu ai cum sa  nu-l mai contactezi. Iti lasa o impresie buna si daca ar putea te-ar invita sa mergi oriunde cu ea. Pe ei ii caracterizeaza citatul " prietenul la nevoie se cunoste".  La iesirile pe care le ai cu acestia, sunt disponibili sa faca cinste de fiecare data, pur si simplu ei se dedica in totalitate intr-o relatie de orice fel. Din ce am cuoscut eu, sportul e o placere, nu un scop, gen mergem la sala pentru ca ma simt mai sanatos dupa, nu pentru ca vreau forme de culturist.
              Majoritatea persoanelor de acest fel sunt iubarete, nu sunt posesive, chiar daca incearca sa tina legatura cu tine tot timpul prin "What's up".



     3) Oameni in acelasi ritm cu tine doar la suprafata;
       
          Sunt egoisti. Scopul scuza mijloacele, nu ii intereseaza de altcineva inafara de persoana lor. Daca s-au vazut cu nota mare, eventual cu bursa de celalalt nu-i pasa. Trupul si-l coordoneaza frumos, dar  "secretele" frumusetii sale ti le dezvaluie intr-o mica parte, deoarece nu doreste ca a doua zi sa arati la fel. In grupul de prieteni ii place sa stea distant, doar observa ce se intampla, dar nu intervine ca sa spuna, ca cineva triseaza sau lucruri asemanatoare.
            In schimb daca te vede intr-adevar in suferinta, ii se inmoaie genunchii, fata lui arata ca nu-l prea intereaza, dar il tradeaza sensibilitatea magulitoare din ochisori.

           
                  Cate putin din fiecare pentru ca nu am intalnit des, #2 si #3 :)

       Pace! Si Iubiti-va!

Help me love my mind #1

Hi!

    "Help me love my mind #1 "

 - reprezinta o serie prin care o sa incerc sa descriu anumite tipuri de oameni, pe care le-am cunoscut, intalnit de-a lungul timpului. Ma voi raporta la generalitati , nu este vorba despre cineva anume. //
     
            Din experinta mea, destul de putina, am comunicat cu persoane de la care aveai ce invata, chiar daca aveau o varsta frageda, pe partea cealalta,  insa au existat persoane de la care iti puteai  lua “la revedere” , imediat dupa prima discutie.
         
         Asa  ca am distins 3 tipuri de om, desi exista mai multe tipuri, doar  de acestia am cunoscut  J) :
                
                 1)      Oameni speciali prin simpla prezenta;
                       2)      Oameni care se ataseaza de tine fara a te cunoste;
                       3)      Oameni  in acelasi ritm cu tine doar la suprafata; 

Astazi vorbim  despre primul caz J)

                Sunt foarte simpatici acesti oameni.  Pe ei nu-i intereseaza  fizicul  atat al lor, cat si  cel al persoanei din fata sau nu sunt preocupati de vestimentatie incat sa petreaca  peste doua ore in fata oglinzii inainte de a iesi afara cu prietenii. Sunt niste persoane realiste, modeste, chiar daca se vad in varful piramidei in societate. Acestea sunt vorbarete, nu au inhibitii.Cand realizeaza ca sunt in pericol incearca sa intoarca lucrurile in favoarea lor. Se fac placute prin unule glumite intelese doar de ei.  Sunt pline de imaginatie si idei, Daca nu esti pe aceeasi unda cu ele, nu te dau la o parte  direct, doar te marginalizeaza intr-un mod sublim. Nici nu iti dai seama daca e suparata pe tine sau se preface. E  convingator in afirmatii si sigur pe sine, te-ar ajuta indiferent de  recompense, iti este mana dreapta de fiecare data cat ii ceri ajutorul. La capitolul sport, e ok, adica nu prea sta intr-o sala de antrenament,  desi stie cat de importanta este sanatatea corpului. Are nevoie de un corp sculptat, doreste rezultate rapide, indifferent de modul in care ajunge la acestea, important ramane cat de bine arata la sfarsitul  ‘’regimului’’. 
              La sufletul pereche tine foarte tare, pierderea i s-ar parea sfarsitul lumii. Posesiva in cele mai multe cazuri,dar iubitor. O simti aproape atat cu sufletul cat si cu, corpul.
            Concluzie, acest tip de om este atat de special incat ‘’l-ai iubi’’ indiferent  de cuvintele pe care le-ar rosti pentru ca te-ai atasat de el ,  si iertarea nu ar devein un impediment al prieteniei voastre. 


p.s: continuam maine cu al-2-lea tip J)
   
    Pace! Si Iubiti-va!  

Vacanta man! :)

Hi!

 
   Oficial e vacaaata! E perfect.


           Despre "La Vlad'' este vorba in aceasta seara, impreuna nevazuti de mult timp, si reuniti azi, in scurta noastra vacanta intersemestriala ( Vlad= 7 ani, zambaret, prietenos, prea vorbaret, magnet de puicute, mandru ca ne avem unul pe celalalt---> Love him <3 )

           Nimic nu e mai potrivit decat o trezire, linistita dupa ora 9:30, mic dejun nestabilit, awesome. Controlez news feed-ul ca orice roman al secolului XXI :)) NU mai e de gluma,dar vacanta asta e bine meritata si mult asteptata, deci Shh :)
     
           Normal ca nu imi vine  sa cred cat de greu trece timpul,da man, ciudat, asta mi se intampla foarte rar sa spun,dar  uite ca zilele acelea s-au intors. Si incepe plimbarea de sambata, Huh ;)
        Incepem cu jogging, impreuna cu tata in Parcul Alexandru Ioan Cuza, cunoscut de populatia bucuresteana drept "IORE". doar trebuie sa-i spunem bye-bye patratelului si sa le adoptam pe binecuvantatoarele patratele ce ne fac vara mai perfecta, noo?
     
            La bunici, totul e normal, vorbesc cu ei, chiar imi era dor de dansii, pentru ca de fiecare data cand mergeam pe acolo, eram in graba, si nu apucam sa discut mai nimic cu ei.I-am ajutat cu ce am putut si la ce m-am priceput/descurcat, deci a fost ok. Mishu, negrul familiei, un motan egoist care se respecta, un mofturos in privinta mancarii etc. E un scarbos, sa nu ii placa sa fie mangaiat?! lol... Mishu in loc sa fie o pisica rasfatata ca toate celelalte, el este distant si neprietenos, daca i se pune pata s-ar putea sa ramai nu niste tatuaje naturale, ca cele de pe antrebratele mele, succes!
       
             Ajuns la sfarsitul zilei presimt ca voi sta pana la 2 dimineata, cu Vlad, pe Wii jucandu-ne tenis.Vlad intotdeauna considerandu-se Halep, pacat ca mai si pierde, dupa cateva seturi deja ne dam seama ca trebuie sa schimbam jocul, si trecem la bowling. La bowling mai castiga si el deoarece cateodata ma bat atat de mult cu telecomanda de la wii incat ma zapacesc si dau la nimereala cu bila de bowling.


        Saptamana asta va fii asa cum vrei tu sa fie:
    1) Fun
    2) Mega Fun

  p:s:  datorita unor probleme cu conexiunea la retea, am fost nevoit sa incart postarea astazi, duminica. Acum sunt acasa, fara Vlad :))

            Pace! Si Iubiti-va!

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...