Improspatare!




E ultimul weekend dinaintea distractiei. M-am pus pe scris, ca sa-mi izbandesc talentul in continuare. Ma gandesc ca e ultima noapte in care-mi rasfat trupul pana la 2 dimineata.  Avem dezlegare de la tot ce ne poate duce capul in noaptea asta J)  Nu de alta , dar daca de luni ma pui sa ma  trezesc la 6:00 dimineata, crede-ma ca n-o sa mai pierd noptile, ca-n vacant pe “What’s UP”, in special. De luni, teme, manuale, orar, tot stuff-ul asta interminabil. Primul an de dimineata,dupa  anii ( 6 ) in care am intrat numai dupa  12. Sper ca diminetile sa fie blande cu mine, pana ma acomodez.  Nu sunt tocmai matinal si de aceea, am nevoie de rabdare. Nu-s adeptul cafelelor, deci sper ca voi face fata cu brio challenge-lui.

          
Cat de lunga e vacanta, pentru mine la un moment dat devine plictisitoare. Suna ciudat, dar in ultimele doua saptamani simt ca stau degeaba, hibernez, simt ca am nevoie de miscarea aia care devine insuportabila in luna iunie, adica mersul spre liceu. E ceva unic, sa-ti doresti sa-nceapa scoala J)
Deja suntem in perioada in care nu ne mai  asteptam ca, colegii sa fie foarte schimbati, cel putin eu am trecut peste periaoda aia. Daca mai tii tu minte, prin verile cand eram a7a si abia asteptam sa vad ce “imbunatatiri” si-au tras colegii J)  
 


Anyway, peste doua zile luam pisica de coada si ne punem cu burta pe carte. NO? J

Pace si Iubiti-va in continuare!  


*check my instagram acout: corleonesweet17

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...