19th birthday to a special friend


Buna, tuturor!


 M-am  decis sa scriu numai pentru o persoana speciala in seara aceasta, dar daca mai avem sarbatoriti cu atat mai bine.


 LAAAA MULTI ANIIII, MARINELA! J  Fericita sa ramai pentru totdeauna, lucrurile bune sa roiasca in jurul tau si cu atitudinea unica pe care o ai vei aduna din ce in ce mai multi prieteni. Ce sa mai, poti deveni una din femeile ce ar putea conduce LUMEA.

 Esti un prieten grozav,  un om grozav! Astazi, de ziua ta nu am fost primul care ti-a urat toate cele bune, m-am hotarat sa fiu printre cei  codasi. Sa-ti scriu pe facebook e deprisos, gandindu-ma ca pentru  mine insemni ceva in viata asta. Pe calea asta, iti multumesc ca mi-ai oferit sansa de a te cunoaste. In anii acestia de liceu, pana acum, ai facut din mine ce nu a facut nimeni niciodata. Zilele au fost mai insorite datorita energiei tale.

Singurul sfat pe care ti-l poate da un prieten, este acela ca de-a lungul vietii sa te orientezi doar dupa  ce simti. Nu vor exista esecuri daca vei face intotdeauna ceea ce vei crede ca iti poate aduce fericire pentru o perioada lunga de timp.

                                                          
  Cu toata dragostea, CORNELIUS

(de pe buzele tale acest nume suna cel mai bine)






SOON ON BLOG NEW POST.



                                 
                                  https://www.instagram.com/corleonesweet18/



|Running out of love | (preview)


tonight……………………………………………………….. 


E o vara torida, afectata de poluare. Placerea verii  step by step va disparea daca nu luam o atitudine pentru a ne proteja. Continuand o sa ne transforma intr-o mica Elvetia datorita incalzirii globale. In orice caz, sa fim mai optimisti.



…………………………………………………………..am alergat dupa fericire si am pierdut tot







IF YOU DON’T TOUCH  IT

                                       


Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...