too Late

hello!

*buna dispozitie*

             
                      Miracol. Acest lucru are loc o singura data in viata. Te-am cunoscut pe tine, cel putin asta cred  si in momentul de fata. E genul de fata care te face sa o iubesti. Nu conteaza cine e, doar ca viata ei seamana cu o biografie a unui om lipsit de vraja monotoniei. Cine a spus ca perfectiunea nu exista? nu ai simt-o tu, asta nu inseamna ca nu exista. In tot acest timp in care ti-am scris, am vrut sa cred ca exista un "NOI". Cand eram trist, zambetul imi aparea in cale, coplesitor, ma binedispuneai. Azi, nu mai este la fel? Sunt fericit ca te-am cunoscut in astia aproape doi ani.

   
  //dupa seara in care ai parasit grupul de pe whapp\\

   
                            Distanta.Rece.Fara zambete.Nu mai esti tu, fara binedispozitia pe care o emanai. Lumea spune ca esti falsa, nu stiu ce sa le raspund...ajuta-ma tu.
                            Micile interactiuni ma hraneau pe ziua respectiva, acum duc lipsa...si "cearta" indirecta care a izbucnit o simt prezenta, dar nu-i stiu cauza. 

                       Nu credeam ca voi ajunge sa ma intorc la tine, am sters tot din minte, trup, suflet. Am abandonat, de ce sa mai cersesc iubire? nu am vrut sa mai pierd timp, dar dorinta si placerea pe care mi-o trezesti e irezistibila. Esti la fel ca la inceput, de fapt nu stiu ce inceput...(feeling confuz) .

Daca-mi e dor de tine?

 Simt ca mor, ma dezintegrez. Caldura ma face sa-mi pierd mintile. Tot mai am nevoie de tine, nu ma pot desparti de tine asa dint-o data,e imposibil. 

                         Am plecat pe drumul meu, dar nu te-am parasit. NU ma pot obisnui cu ideea ca #EA nu mai exista.

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...