nu iti place trecutul, traieste-ti prezentul

Salut!


       Ma simt un pic anormal datorita faptului ca mi-am "parasit" blogul pentru o vreme, ma simt vinovat pentru acest fapt ,chiar imi asum aceasta treaba. :)
        Si mi-am dat seama ca ceva este neinregula atunci cand ajungeam seara acasa, si nu faceam altceva decat sa frunzaresc niste articole, sa citesc ultima pagina a cartii preferate si teme. Atat?! "Man, da' blogul cui ii lasi?"
           Nimanui, doar ca prefer sa stau cu o muzica buna pe fundal, si sa privesc departe in zare, chiar daca rasaritul nu-l am in vizor perfect ci doar printre casele alaturate. In fine, acum imi dau seama ca EA e departe si prezentul e mai important. Pauza vine dupa o dragoste neimplinita...deloc, asa imi place sa-i spun. Poate am mai obtinut si eu cate ceva in urma "muncii" pe care am facuto pentru EA. Fuck my Self...Let's continue :) Sunt peste ceea ce am vrut eu sa se intample...
         Acum, e foarte cald, poate insuportabil de cald, desi ma gadesc sa ma incred prognozei de maine, cu ploaie torentiala, nu-i bai, e mai frumos cand ploua. Pasarele si-au facut prezenta prin oras de ceva vreme si dimineata ma deranjeaza cu simfonia lor zgomotoasa. Imi plac diminetile de acum, sunt mult mai lungi si de cele mai multe ori raman cu timp liber pe care il petrec citind, sports and fun.
           Clar de inseles ca acum adaug presiunea  anului care tocmai a trecut, gen a fost #mybirthday/\.
Pana acum nu s-a intamplat nimic nou, chiar daca sunt intr-o alta lume, mai simpla, cu mai multe responsabilitati. In rest, respir la fel, calatoresc la fel de mult, iubesc mai responsabil (nu mai dau la gioale), ma distrez la fel si las vocile din capul meu sa ma sfatuiasca ca pana acum, cu unele idei nefiind de acord absolut deloc!
              
                       Mi-a fost dor de tine, "Wind of Change"!

#daybyday #rebirth

Pace! Si Iubiti-va!

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...