MULTUMESC!

Salut!

 

       Vreau sa le multumesc tuturor celor care au  intrat luni, si au citit "Chapter 1" din  “ Te cunosc de aproape doi ani…repet,doi  ani! “. Nu stiu daca pana vineri voi posta "Chapter 2", dar pana la sfarsitul saptamanii, va fi intocmai primit de dumneavoastra articolul. Imi place foarte mult ceea ce scriu si cred ca asta simiti si voi, de aceea partea a-2-a va, va tine aproape pentru "Chapter 3".

Pentru data viitoare, cersesc umilul "share"!  Va multumesc!

!!! Mai nou, astept subiecte pe care sa-mi pun amprenta pe gmail , limitadejosecerul@gmail.com



Pace! Si Iubiti-va/Iubiti-o!




Instagram: corleonesweet17
Facebook : Cornel Side

Te cunosc de aproape doi ani…repet,doi ani!



Sa purcedem la treaba! J



Chapter 1

-GREUL DE ACUM INCEPE, CU ADEVARAT-


Inainte de a lectura seteaza-ti pe Youtube melodia : https://www.youtube.com/watch?v=fyv5CBCnx6Q


Te iubesc al dracului de mult. Expresia asta din popor mi-am repetat-o de fiecare data cand am incercat sa-ti scriu cate ceva, mai explicit, tot ce  va urma. Multumesc!

Dragostea pentru tine m-a dus departe cu gandul si simtul, traiesc altfel, m-am maturizat, parca privindu-te. Aura pe care o detii  ma tine captivat, de parca ar fi   yo-yo-ul cu  care m-ai  hipnotizat.

Sa incepem cu sfarsitul, nu cu inceputul cum sunt toti obisnuiti. M-am lasat cuprins de mreaja indragostitului ca un sportiv care este intr-un maraton care parca nu se ma sfarseste, aproape infinit spre implinire sufleteasca. Construirea relatiei noastre a fost foarte grea, nu m-am hotarat niciodata daca sa lupt pentru ceea ce iubesc, la asta renunt foarte repede. Am grija de #EA intotdeauna, e prea frumoasa, dar pana am ajuns sa schimbam mai mult decat un “Buna” a fost greu…Acum suntem pe drumul cel mai bun, sperante mai mari,sau poate minime. De ce ? Pentru ca dragostea noastra se impotriveste, vina nu este a nimanui, vina este pretutindeni si oriunde. Am lasat sa curga totul pe apa sambetei, daca nu lupti nu ai ce sa castigi. Ea nu reprezinta ceva material, totul e legat de spiritualitate, clar? Ea este zambetul trist afisat pe fata mea, in zilele neinsorite. Indepartat de realitate de ceva vreme, de sa nu fiu diferit, de ce? Nu am dat toti asii din maneca, oricum nu-i am nici pe departe, totul e doar o iluzie. La mine in minte totul e clar, la “noi” este doar un mic pas facut pe luna. Si cum spuneam, greu de tot m-a lasat sa o descopar mai mult decat o stiu ceilalti, fata desteapta. S-a lasat greu, usor, exact cum a vrut ea. A fost usor sa-i spun “bye-bye” dupa ce ne-am cunoscut,dar,exista un “dar”. Descurajat,acasa, am spus ca totul se va sfarsi cu un final bizar, necunoscut. Ea cu mestesugurile ei,eu cu ale mele. Usor de spus,greu sa te pui cu organul ala incontrolabil, si anume inima.


Traiesc prea profund ca sa-i pot distruge bariele si sa intru in mintea ei? Nu stiu si nici nu ma intereseaza, epica sau lirica,ea este o femeie in devenire superba careia i-am daruit mai multe articole pe blog sub anonimat. De ce? Pentru ca nu-mi place popularitatea, desi ma hranesc cu ciferele de la blog. O iubesc mult de tot, sper ca sfarsitul sa fie placut  , fericit , iar “razboiul” trebuie sa ramana doar in constiinta mea,deja bolnava. E suficienta durerea provocata de ea prin sentimente, e irezistibila si foarte frumoasa.

                        NOTA: cuvantul “frumoasa”  imi descrie cel mai bine sentimentalul pentru #EA, si-l voi folosi in repetate randuri, fara nicio evitare.
      

Sunt direct in scriere, nu ma vor interesa efectele adverse si manifestarile oamenilor. Am iubit in tacere, cum fac deobicei si am lasat sa se stinga o flacara timp de trei luni si se pare ca continua si in prezent. Suna absurd in tacere, ca de ce nu i-am spus, ca de ce n-am facut, n-am dres…dar tu oamule care citesti, ai iubit ceva atat de mult incat sa nu iti pese de nimic, sa nu auzi nimic, sa nu vezi nimic, decat #EA. #EA a insemnat teze, teste, sport, mancare, energie, muzica, tot. 
      

  Scanteia a plecat,cred de la un prim Secret Santa, care probabil a legat niste prietenii durabile, pana in prezent. Mi-a placut, nu zic ca nu, sarutul unei fete,chiar daca este si pe obraz, poate insemna eternitate sufleteasca. Am avut tempoul respiratiei aproape asemator tie. Intr-o lume in care multi se despart, urasc, eu am continuat sa fiu pe o linie de plutire, departe de aici, lumea reala. Aberez, visez,nu-mi pasa.Ai ramas pe departe diferita de celelalte.

    

   Sa vi-o descriu? Nu cred ca 600 de file ar putea fi umplute pana la refuz. Descrierea nu exista. Te indragostesti de actiuini, de zambet, de starea pozitiva, atitudine, de buzele rosii. Ceea ce este la exterior poate fi mai mult sau mai putin importante, aici vorbim despre lucruri serioase, daca te intereseaza alceva, nu esti in locul potrivit. 



*pentru greselile ortografice/gramaticale sper sa fiu iertat, nu sunt facute voit.


Pace si Iubiti-va/Iubiti-o! 

Instagram: corleonesweet17
Facebook: Cornel Side 





Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...