OLIMP si atat.

Hello!

        Nu este vorba despre vreun munte sau ceva, ci despre statiunea de pe litoralul romanesc, Olimp. A fost ceva diferit anul asta. Olimp este o statiunea mult prea linistita pentru persoane intre 16-25, sincer. Daca ai chef doar de relaxare, de privirile linistite ale oamenilor de acolo, si de un aer fara fum de tigara, sau ceva asemanator, baga mare spre Olimp. Pe cat de fain e,pe atat de mult iti doresti sa ajungi acasa.

        Normal, e aceeasi Mare, acelasi Soare, atmosfera e altfel. Oamenii aia sunt prea pasionati de ceea ce este nou pe piata (telefoane, masini, etc) incat uita ca sunt in vacanta si nu la o ''prezentare'' de lucruri cat mai scumpe. Cand hotelul are prea multe stele, nu te astepta la eleganta, stralucire din partea personalului. Pluteste aroganta ca naiba. Sunt conditii exceptionale, sa nu ne intelegem gresit, doar ca nu e pentru tineret. NU ai unde sa  mergi sa te zgaltai, un pic. Exista doar terase, cu band-uri modeste, prea putin cunoscute ca sa dau nume.

        Draga Olimp, noroc cu Neptun ca te salveaza :)). Ar trebui sa-i multumesti ca exista parcul ala de distractii, ca altfel v-ati fii luat  amandoi de gat si ati fii murit frustrati.


       Per total, oameni de toate varstele, Olimpul este pentru persoane care muncesc un an de zile pentru o saptamana de concediu  si chiar isi doresc deconectare.

     
       Va multumesc, Pace si Iubiti-va!

 

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...