o seara palpitantă

Pe scurt, maine toata ziua ma voi ocupa de urmatoarele doua articole.Ieri a fost o zi foarte intensa si busy. So, ne vedem de dimineata pe racoare. Pana una alta, spor la invatat si voua.

Pace! Si Iubiti-vă!

my addiction


Salut!



                      
Illustrated by Adela
O saptamana foarte incarcata. Vacanta intersemestriala, cu multe teme si articole dupa cum probabil ati observat. 

                         Pentru ca titlul este foarte descriptiv, acum ve-ti afla cum imi “pierd” timpul si cum s-au nascut niste dependente. Si mai ales, cat de usor ma poti cuceri cand vine vorba de cadouri.Vor fi successive, intr-o fraza mai lunga, nu cu liniuta ca la scoala. J

                      

                   Inopinant sau nu fac schite, si imi place sa arate perfect articolele care apar ( si nu numai) si de cele mai multe ori pierd timpul cu design-ul scrisului si nu cu ideile principale. Deci, tehnoredactarea nu e o pierdere de timp. Arunc mult timp pe carti. Orice fel. De la Dictionare  de sinonime(banal) pana la “Romeo And Juliet” W.S. Sunt in febra dupa articolele care povestesc ceva, de obicei despre nisa mea, dragoste/iubire/fantezie. Unii scriu atat de frumos inca le-as oferi premii Nobel pentru literatura (for example) Aceasta placere de preferabil, aproape de miezul noptii, dupa ce toata lumea adoarme, in jurul orei 11:30/12 PM.

                      Aminteam de cadouri. Cel mai recent , am primit de Secret Santa de la bunii mei prieteni un creion. Da frate, un creion pe care scrie “Think Big!” . Bineinteles , cum doar eu am noroc sa-mi lipseasca jumatatea de la Secret Santa, ei au facut un efort si chiar m-au impresionat si m-au sensibilizat. Cred ca e cel mai frumos cadou primit vreodata. Acum e public, na! Consider ca frumusetea cadoului nu consta in dimensiunea acestuia. De aceea, cu cat e mai simplist,  si din suflet ,cadoul, cu atat ma cuceresti mai tare. In opozitie, eu chiar nu ma descurc la cumparat cadouri. Totusi, atunci cand plec dupa cadouri sun doua matusi pentru opinii , fac brainstorming, ma agit, ca sa aflu din gura satului nu e tocmai ce isi dorea.

            Asa  ca, cui ii trece prin cap sa-mi cumpere cadou vreodata, am eu o recomandare : o carte informativa, care mi-a placut, dar n-aveam capital(The Book).

               Lista continua cu ceva extrem de rizibil . Ascult muzica si colectionez fotografii cum femei celebre ale tuturor timpurilor.

             Mai multe cu siguranta se vor mai naste pe parcursul vietii, sunt destul de tanar.

   [ astazi,vineri, s-a lansat Fifty Shades Darker la cinema, trebuie neaparat sa ajung, e un film atipic celor de la cinema]



Al vostru Cornel (te iubesc din zi in zi tot mai mult) ,
Pace! Si Iubiti-va!

TOP ARTICLES :

New and HOT : Thursday and Coffee
The Longest Title : 336 h of kissing
History teacher : Vise sau visuri?





Thursday and Coffee ☕ (Ep.1)

Hei!


 
                "WIND of CHANGE” o  pune in lumina pe Adela cu noua serie de "morning articles" Thursday and Coffee. 
                   O mica introducere facuta de Cornel : "Adela mi-a propus sa ii acord o oportunitate de a fi "auzita". Ea are un talent in a fotografia si si-a descoperit  o latura mai narativa, de curand. Pentru ca vrea sa ii fie apreciata munca va invit sa-i cititi articolele din fiecare  joi dimineata  si va bucurati de fotografiile facute exclusiv de ea. .Enjoy!"
                  
                  

            Thursday and Coffee  ☕  (Ep.1)

                              


                       De ce joi? De ce "coffee"? Lasă-mă să-ți explic. Ziua de joi este mijlocul săptămânii şi totodată ziua de pre-weekend. Şi să răspund şi la cealaltă întrebare. Păi majoritatea oamenilor beau cafea, fie ea neagră sau albă, fie ea cumpărată de la un tonomat ambulant sau făcută acasă cu răbdare. Aşa că ce ar fi mai plăcut decât să citești rubrica asta joi dimineața cu o cafea alături, în drum spre şcoală sau serviciu?
                      După cum spune şi rubrica, aceste articole vor fi postate joi(pe cât posibil) săptămânal.



 
                      Stăteam si mă  gândeam de ce oamenilor nu le plac diminețile timpurii. Adică ce e mai frumos decât să te trezeşti cât încă e întuneric afară, sa porneşti radioul şi să îți bei cafeaua privind răsăritul? Apoi să mergi pe străzile pustii ale oraşului cu căştile in urechi fără să bagi de seamă nimic din jurul tău. Eu una ador diminețile acestea pentru că îmi aduc un vibe diferit şi mă alimentează cu forță pentru toate cele 6,7 ore de liceu. Miau, miau. Şi motanul meu e de aceeaşi părere cu mine.
   
               Atat pentru moment. Si până data viitoare,
     
                                   STAY COZY! :* 

// de gasit pe facebook : fb
// t-shirts : vrei tricou? CLICK
// Cornel : EXPRIMA-TE


©CORNEL SIDE in colaborare cu ©ADELA ©2017

EA APARE NUDĂ

Salut


  Multe controverse pe seama converstiei retorice de aseara (haven't seen?) . Tocmai de aceea prefer sa lasam timpul sa cada peste fapte. Rezultatele vor veni dupa o munca poate mai asiduua. Daca va exista un sacerdotiu si de pe partea cealalta a puntii vom excela. Pana atunci. pentru ca scoala ocupa o mare parte din timp, fie el si  liber, va las un fragment (citat) care s-a prezentat cu alura atragatoare pentru mine. 



 
              ..."Se intampla atatea lucruri ciudate in viata!"
     
                   "Am auzit de sute de ori repetandu-se fraza asta, am citit-o tot de atatea ori si chiar si chiar eu am intrebuintat-o in cursul acestei spovedanii.Niciodata insa nu I-am dat vreo atentie. Adevarul e ca,in relatiile dintre oameni , nu se intampla nimic ciudat. Ce inseamna ciudat? Cand spui : s-a petrecut ceva ciudat inseamna ca faptul, purtand o haina noua, care-I schimba infatisarea, iese din ordinea fireasca. Si te opresti la aceasta constatare (cum fac cei mai multi), radicand nepasator din umeri. Exista insa o explicatie, pentru cine stie s-o caute. Daca scrutezi sub invelis, daca innozi intamplari din trecut de cele actuale, daca analizezi efectele si le legi de cauza, vei descoperi , fara indoiala, resortul care a declansat fapta, logica ei launtrica,si atunci ea apare nuda, fara acel voal de mister. "  Mihail Drumes


Pace! Si Iubiti-va!






Media de timp pe care o petrecem noi, oamenii, sarutandu-ne in viata este de 336 ore si doua saptamani.




Salut !
                       Probabil, cel mai lung titlu ales din viata lui "Wind of Change". Mi s-a parut extrem de interesant ca aproape un an de zile ne sarutam. Foarte Frumos!

















                 Pentru ca imi place sa narez despre iubire, iata si ceva pe scurt dintr-o conversatie extreme de personala, dar cu acest prilej voi continua discutia retoric.
Prin interjectia “Hai zi! “ de la sfarsitul schimbului de cuvinte, m-ai “provocat” . Si vine si raspunsul de la “Nu te-ai gandit ca poate fi doar o obsesie?” .
              

                  Muzica lenta, de zece PM (seara) , trantit in pat ca sa-mi creez momentul cat mai confortabil, inconjurat de cartile pe care le citesc (inafara de materialele pentru bacalaureat) e un fel de “Driving Circles in my mind”.
                 Nu pot sa ma declar la nesfarsit indragostit de tine.Pur si simplu imi place cum te imbraci, stilul pe care il adopti, esti mereu fresh, nu numai ca s-ar putea sa sufar de “obsesie” ,dar si prin privirile altora mi se confirma inca odata ca “Te-ai nascut sa fii speciala!”(dont remember?). Toti te vad pe dinafara, eu cred ca iti cunosc un pic mai bine interiolul,asta m-a preocupat dintotdeauna. Imi place fizicul tau, te apreciez din cap pana In picioare. Nici nu ai idee cum ma simt cand primesc un sarut innocent pe obraz (odata pe an) de ziua ta. Imi place,si ma face sa mai vreau.Nu cred in “obsesie”, cred in ingemanare a doua destine. Orice femeie prezentata de soarta nu m-a hipnotizat, nu mi-a trezit sentimente de aparare pentru ea, nu m-a convins ca merita sa muncesc la ceva pentru ea, nu, nu si nu. Imi tot zic “ You’ll be strong” , I am. 
                    Ti se pare ca sunt arrogant ? Incerc sa ma “apar”. Sunt destule guri rele si multi gura-casca care trebuie potoliti printr-o atituine de piatra.
                    Un moment simpatic, de scris si de tinut minte. Imi aduc aminte de fiecare data cand m-am oferit sa ies la  tabla si uitandu-ma la tine, in a doua banca, ma faci sa zambesc sa-mi pierd concentrarea, ma ai sub mreaja ta.
                     Termin, cu doua raspunsuri clare, nu sunt obsedat, dar vreau sa te stiu in siguranta , in bratele mele , oferindu-mi o sansa cat de mica.

Al dumneavoastra, Cornel.

Pace! Si Iubiti-va!


EVERY DAY ON FACEBOOK :


©CORNEL SIDE 2017

Vise sau Visuri?


hello again, it's me The Man Who Follows His Dreams.  (add me)

 
Articol realizat de Andrei


                           Te-ai intrebat vreodata de ce ne place sa visam?

                  Aceasta  este  una  dintre intrebarile de tip dual, in care avem mai multe posibilitati de raspunsuri:

                  Primul ar fi : despre vise, insiruiri de imagini cu unicorni si curcubee, care se materializeaza atunci cand dormim (cand  facem nani si ne gandim ce frumos ar fi sa fim bogati si idependenti).

                  Iar celalalt este: visuri, sau aspiratii, sau planuri marete, sau orice altceva de acest fel care inseamna viitor.

O sa  abordez ambele cazuri, intr-o varianta combinata.

                 Se spune ca visele din timpul noptii sunt ca o continuare pentru ce am vrut sa realizam in  ziua respective, dar nu am reusit…..de unde si probabilitatea ca ele,visele, sa aiba un caracter mai fantastic sau mai imposibil in  multe dintre cazuri.

Exista oameni carora le trebuie un vis ca sa suporte realitate!

                Banuiesc ca ne place sa visam pentru ca doar in vise actionam instinctual fara sa ne ingrijoreze imprejurarile, si suportam usor consecintele.

                Nu de putine ori  se intampla sa visam ceea ce ne dorim extrem de mult, atat de mult incat suntem complet dedicati acelui ideal. De aceea, dupa ce te-ai ridicat din pat, extreme de pozitiv, iti spui ca astazi ii vei spune ca o iubesti si nu-ti va mai pasa de ce spun ceilalti. In vis a fost totul banal , e timpul de actiune adevarata, reala.

Ai visat ca, cazi de undeva de pe un nor, in gol? Stii care este explicatia?

               Potrivit teoriei lui Freud ( who's FREUD? ) , visele despre cadere indica faptul ca esti pe punctul sa te lasi intru totul in voia impulsurilor ori imboldurilor tale erotice.Intr-o alta interpretare, visele in care cazi inseamna ca esti (te simti) lipsit de simtamintele pozitive de incredere in tine insuti, siguranta si stabilitate a existentei tale. Nu esti sigur de postura sau statutul tau intr-o anumita circumstanta ori relatie umana (de cuplu).



Cam atat pentru astazi, pana data  viitoare toate cele bune si nu uitati: LIVE YOUR DREAMS!







*Cateva date informative despre vise:

Toata lumea viseaza,inclusiv persoanele oarbe; 90% din vise sunt uitate pentru totdeauna in cinci minute de la trezire; exista un scriitor englez, Samuel Taylor Coleridge a scris una dintre cele mai frumoase poezii englezesti( KUBLA KHAN) in urma amintirilor dintr-un vis.


©CORNEL SIDE in colaborare cu ©ANDREI NEAGU ©2017

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...