AM LUAT BACUL?

Salut!
 

                 Un capitol din viata mea s-a terminat. AM avut niste emotii colosale, in ultimele zile de asteptare a fost cel mai greu. Existau momente cand ma gandeam la "fail", era presiunea prea mare. Da, in cea mai mare parte greutatea examenului de bacalaureat nu sta in cat de grele sunt subiectele ,ci starea transmisa indirect de persoanele care te inconjoara.
                  Veti auzi pareri impartite. O sa fiti bombardati de cat de important este sa treceti acest examen, iti schimba viata, te ajuta in diferite domenii,  esti mai usor acceptat in societate (n.r romaneasca) , desi oamenii cu un adevarat succes n-au terminat liceul , ce sa mai vorbim despre bac.
                
                   In opinia mea, cel mai greu este sa incepi ceva, si sa-l termini. De exemplu, liceul. A fost greu inceputul cand aveai emotii ce va alege calculatorul, iar dupa aceea , te-ai acomodat. Prieteni , relatiile cu profesorii, toate au condus spre un sfarsit fericit alaturi de un examen al maturitatii. Acest examen care a reprezentat sfarsitul unei perioade dementiale care a lasat in urma doar lucruri bune.

                   Astazi , trebuie sa ma gandesc pe mai departe. Incepe viata aia adevarata,  cu griji, cu si mai mult stres si poate cu mai multa lume buna.
                    Prin urmare, bacalaureatul este un examen important si trebuie tratat ca atare. Fara el nu stiu cum e, dar din ce am auzit nu este prea bine :) 


      Va multumesc si de astazi ne vom revedea mai des in scris!


Pace! Si Iubiti-va!





            

14

La multi ani, Copil Minunat!

              Pana la ora douasprezece este ziua ei. Este ziua surorii mele. Paisprezece ani, alaturi de o carte de identitate.
               Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul.O cunosc de cand a facut primii pasi , pana in momentul actual cand incepem sa avem  discutii despre relatii si filosofii interminabile. Catalina, a reusit sa-mi/sa-si demonstreze ca este mult mai puternica decat mine si mult mai determinata cand isi propune ceva. Alaturi de timiditatea ei, pe alocuri, greu inteleasa de catre straini, reuseste  sa castige medalii, sa ia premii 1 la scoala si sa fie o fata rebela, always #allblack.
                 Eu sunt tare fericit si mandru ca am astfel de sora, imi place sa o stiu in siguranta si fericita. Si de fiecare data imi place sa le spun si prietenilor mei ce sora "tare" am.
                  Consider ca suntem foarte buni prieteni si ca nimic n-ar trebui sa ne indeparteze vreodata.

                 La multi ani, Catalina! 14 ani  si inca mai cati. Ai trecut clasa a opta, un an important din viata, ai toata sustinerea  mea! Pana la urma urmei, mai avem o vara care ne asteapta cu bratele deschide. Te iubesc din tot sufletul! ESTI INTELIGENTA, FRUMOASA si foarte AMBITIOASA! 

                                                                                          Cornel, 07.2.2017



 Pace ! Si Iubiti-va!

INSTASTORIES & more





Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...