off

Am pierdut lupta …

Si am plecat cu amintirea buzelor tale, mi-a ramas doar placa stricata neoprita din minte cu ochii tai, palmele tale catifelate.Miscarile pleoapelor neastamparate, calmate doar de aprica inruntare a privirilor noastre,zilnice. In fiecare zi eram cutremurat de lucrurile pe care le aflam despre tine. Astazi, ma plang ca am pierdut adierea din suflet care ma facea ma bun. In exagerarea mea de a-mi petrece restul vietii in bratele tale, am pierdut totul. Extremismul meu, pe care il vad ca pe un defect a distrus aripile inceputului nostru de relatie. Aripile prindeau culoare si forma, s-au rupt si au devenit gri.
Am uitat de ceea ce construisem, si pentru ca am vazut nepasare si dezinteres am retrogadat la starea mea lasa de spirit, avara si sihastra. Tot binele care avea loc, s-a transformat intr-un derizoriu, intr-un moment de spirit urat, grav. Te-am iubit groaznic de mult si inca te…iubesc.
Cand scriu, scriu cu gandul la tine, la chipul care-mi zambea la fiecare ora fara motiv.

                                                    
A mea, … 


Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...