Resemnare

Hi!

  Lasi urme pe cord...

    El dezlegat de vraja Ei. Ea, tot indiferenta.

          Nu e de mirare ca are urme adanci pe suflet. El a trecut prin momente relativ imposibile de care nu mai vrea sa aiba parte. E adevarat, nu mai vrea asta, si-o doreste direct pe #EA. De ce? Pentru simplul motiv --- Sentimente...exista. Isi calca pe orgoliu si se retrage in tacere cu pasi marunti din a o mai sufoca pe Ea prin meaje, editari ale pozelor, ganduri bune, cuvinte frumoase. E satul. Isi spune asta tot timpul,cum speranta ca intr-o zi sa uite  de #razboiul# din interior.Nu se merita sa tanjesti dupa cineva, daca nu e din partea amandurora.Repeta asta, pana cand aproape innebuneste. Devine Obsedat de neastamparul privirii Ei...buzele EI...El stie ca Ea va ramane aceeasi,dar in alta parte va exista flacara aprinsa de pe ambele baricade, nu doar de-o singura parte a tribului. E impacat cu ideea ca Ea nu e pentru el si ca viata Ei amoroasa si sentimentala si-o va petrece cu un alt el, mai capabil sa-i umple toate cele patru camarute ale inimii.. "Dar, de ce nu e potrivit el ?"...hmm...
           
         El plange in camera lui de 2/4 in nestire, cei care sunt in stare sa-l inteleaga si sa-l asculte, fara a-si da cu parerea si fara as spune sa renunte la Ea sunt peretii. Aceasta formatiune de patru pereti e ca un juriu mut, parca incapabil sa isi spuna punctul de vedere. E mai bine asa...
Satul de cuvintele inntunecate spuse de apropiati , razvratit si ametit de toti din toate partile, el ia decizia sa nu mai asculte pe nimeni. Si asta se intampla cu adevarat...
O iubeste atat de mult incat simte ca-i arte pamantul sub picioare, ramane cascat la fiecare zambet pe care il transmite pe nevazute de ceilalti.  Isi pierde atentia de la orice, exemplu ,ceea ce colegul de banca spune, doar sa nu ezite momentul, din ce in ce mai rar. Intruchipeaza ceva nobil Ea cu viata ei ,iar el cu Lumea lui.
Unele activitati le-a facut intr-o oarecare masura doar ca sa o aiba pe Ea mai aproape, sa-i simta mirosul parfumului mai inde-aproape.
S-a facut primavara, totul revine pe o linie de plutire. momentul oportun se apropie, asta isi spune el in minte...si forjeaza cu greu momentele putine pe care le-a impartasit alaturi de Ea.
 
   \\ Mi-am descoperit o latura a personalitatii mele prin tine #Frumusetemica //

Pace! Si Iubiti-va!

Interzis nestiutorilor!

HI!


            Atunci cand te incearca mai multe stari si ai senzatia ca niciuna nu ti se potriveste. Insa ramane una  mai spre sfarsit care imi atrage atentia in ceea ce-mi priveste starea de spirit. E 8 Martie e superb, e ziua  EI si a tuturor femeilor importante de pe Pamant. Imposibilul devine posibil in visul ala frumos de mai demult. Daaa, intr-adevar nu e de ajuns doar un vis, dar e suficient sa-mi starneasca placere si emotii puternice. Amintirea ultimei zi in care te-am vazut, joi, este aproape inepuizabila. Cateva zile fara privirea ucigatoare a #EI infatiseaza omul de zapada care este pur si simplu topit de razele Soarelui. EA e tot ceea ce ai nevoie, recunoaste e superba. Daca si tu spui asta, este clar ca nu are un singur fanatic care imprastie dragoste, desi de  fiecare data da cu capul de toti peretii. Eu nu te pot minti cand iti spun ceva, nu pot. Esti imprevizibila si simti absolut tot...mdaaa TOT.  Eu te vad ca si scoasa din cutie tot timpul. Nu exista loc de reprosuri. Ceilalti latra in curtea lor , la mine in suflet lupta cu ei s-a terminat, nu mai am nevoie de latratul lor. Intelegi? nu intelegi... Ma adresez retoric ca sa vad ce-mi poate pielea, si crede-ma ca-mi poate. Raspunsuri nu mai astept, nici vreun semn ''divin''. Doresc timpul ala liber pe care in curand il vei avea si ti-l vei pierde in nestire cu mine, nu mai e mult...timpul trece relativ repede.
     
           Eu nu sunt singurul, eu sunt un simplu prieten care asteapta zilnic sa te  vada. E simplu.
Poate exagerez ca iti fac o trecere pe repede-nainte prin poze , dar sti ce, nu imi pasa...chiar deloc.
Sunt nebun? Poate ca da, are dreptate cel care a spus-o. Sunt nebun dupa felul tau de a fi, cred ca am probleme de IQ...ciudat. Esti unica si cred ca timpul nu va schimba ceva.
   
         Exista momente cand te stresez, nu e vina mea, vorbeste cu sufletul meu si cu sentimentele pe care le poarta acesta. Izvor nesfarsit de sentimente zace acolo in interior. Daca te poti lupta cu "interiorul" si sa castigi, ai dovedi  ca ai si puteri supranaturale.
          Ma gandeam eu ca te voi intalni? Cu siguranta,nu. Acum faci parte din programul meu incarcat.
Acum ma reinventez si incerc sa las trasa pe dreapta parerea ''oamenilor'' o vreme. Eu sincer prefer sa imi risc viata ca sa vad daca pot castiga. Nu regret ca sunt irascibil si saltaret in a-ti lua apararea, nu am ce pierde.
         

                 LA MULTI ANI celor mai importante femei de pe TERRA! MAMA, #Sis  #EA.

                                                                                  Cu veselie,
                                                                                               Melancolicul Tau.

 Pace! Si Iubiti-va!

8.03.2015


Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...