ADULTER LIFE | TWITTER @saywhatyoufell





                          




Ajungi la varsta  la care trebuie sa-ti bagi capul in miezul prezentului societii, bolnave.  O societatea care ne-a transformat parintii. Din cei mai frumosi si indragostiti oameni , ii vezi zilnic cum se trezesc in zori si pleaca sa ne ajute sa iesim la suprafata candva. Perioada in care trebuie sa strangi din dinti, sa nu renunti si sa arati ca poti fi cel mai bun.
Dupa ce constati ca nu mai e atat de usor sa fi clasat in clasa sociala, realizezi ca meseria din copilarie numai corespunde cu preferintele tale actuale. De ce ? Cel mai sigur pentru ca ti-ai dat seama  cat de mult ai de invatat si studiat. Si imediat imi vine in cap ideea profului de optional cand ne spunea ca cei din afara NU fac facultate(studii superioare) imediat dupa liceu, ci dupa au o stabilitate materiala. In fapt, avem nevoie si de bani. YACK! Ce-au ajuns si banii…

Cu cativa ani in urma unele meserii nu erau cotate ca fiind nefolositorare, in cel mai rau caz nu existau ( DJ, MC,GRFFITY ARTIST,RAPPER, YOUTUBER). In present, sunt niste  hobby-uri ale unora care au devenit meserii de-a lungul timpului.  Placerea s-a transformat in munca asiduua. Ce placut e sa faci ceea ce iti place!  

 In tot ce exista pe, Pamant exista  ceva bun si ceva mai putin bun. SI concluzia la care vreau sa ajung, fara nicio suparare sau frustrare, dar daca tata nu este parlamentar sau mai credibil spus, daca nu ai “relatii” , este cam greu in junglă.  Si atitudinea cu “relatiile”  e din ce in ce mai evidenta, si adevaratele talente nu pot razbate.
Anyway, I’m done with it!


PACE SI Iubiti-va!  

THE CHOICE 2016 | the shortest review



TWITTER : @saywhatyoufell 


Hi! I have had the best morning film day for two hours. Now, I would like to share my impression with you.
   
Today. First day of holiday I have seen an epic story love. I found this movie…THE CHOICE. Important is that I do not chose the films. I watch it random on different sites.
        
        Firstly, the script of THE CHOICE  was written  by Brian Sipe, directed by Ross Katz starring Teresa Palmer and Benjamin Walker.  I declare this romantic film had an fantastic impact in my life from now.  The based of this film are the choices who can be changed ever single day. Now, you are in love with the most beautiful girl, after few hours she could be in hospital.
       
         Secondly, I reckon  it is one of those romantic film witch make me to put questions on myself what can I do in some moments.
       
  I recommend to watch “THE CHOICE “ with your lover.



Peace and Love/Love her!


Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...