Thursday and Coffee ☕ (Ep.2) (night version)

   Hei! 


                 Mergeam cu paşi repezi, zăpada scârțâindu-mi sub ghete. Parcă nimic nu mă putea opri din drumul spre împlinirea unui vis de mult aşteptat. Am coborât în subteran, simțeam adierea metroului încă inca de pe scari, aşa că m-am grăbit să nu-l pierd. Am intrat la fix.
                
                  M-am mai uitat o dată peste fişe. Am verificat actele să nu lipsească nimic şi mă lăsam condusă de metrou către destinație. Un drum lung...fiecare clipă îmi tăia răsuflarea şi parcă  începuseră să apară dubiile. "Oare sunt pregătită??", "Oare o să trec?". Ajunsă în clădire, un val de căldură m-a cuprins. Am urcat treptele si am devenit confuză din acel moment. Mi-a explicat un om drăguț că trebuie să iau un bon de ordine şi să-mi aştept rândul. După 20 de minute de chin în sfârsit intru în sală,  iar supraveghetorul mă îndrumă spre un calculator liber şi rosteşte "Limba română şi succes". "E gata! Începem!", mi-am zis.
           
               Primele opt întrebări le-am făcut fără greşeală. Eram sigură pe mine că o să trec... dar n-a fost aşa. După încă 15 minute de gândire văd afișat pe ecran "Ați fost RESPINS!". M-a făcut praf...am plecat dezamăgită spre casă, dar de data asta nu m-am mai grăbit. Stăteam şi mă întrebam: "Cum am putut să pic sala?"
               
                 Într-un sfârşit am ajuns acasă, le-am spus prietenilor mei că nu am luat sala. Unii m-au susținut moral, alții au fost dezamăgiți, dar e ok. O să o mai sau odată si o s-o iau.
                  Am vrut sa împărtășesc asta cu voi doar pentru a învăța ceva de aici. Că superficialitatea nu duce la nimic. Ca să vă împliniți un vis trebuie să munciți din greu, oricât de mare ar fi efortul.

      Iar dacă  sunteți tristi, beți o cafea.
     Atât pentru azi, până data viitoare

                             STAY COZY :* 

// de gasit pe facebook : personal profile
// t-shirts : vrei unul? CLICK
// "Wind Of Change" online : EXPRIMA-TE


©CORNEL SIDE in colaborare cu ©ADELA ©2017 
    

late late notes again

Baby i'm yours. 
  Ce ne tine la departare? Cine nu ne lasa sa ne tinem strans mainile? Cui ii pasă ca vreau să-ti simt ritmul inimii? Oare se gandeste cineva la orbicularul buzelor tale cum o fac eu? Oare exista cineva care te picteaza prin cuvinte si actiuni in fiecare zi? Oare exista cineva care nu s-a resemnat dupa atata timp? Se intreaba cineva cat de putin imi pasă de ceea ce cred altii?
         Astăzi, ce zi, de notat in calendar. Post Valentine's Day m-am simtit mai bine decat in ziua respectiva. Denotă cat de putin conteaza sarbatoarea si ce semnificatie are ea. Mi-ai zambit ca niciodata! Te-ai depăsit pe tine!
          Destul pentru "late late notes" , mai mult in viitorul articol.
          
 *sper ca a ajuns la tine       

Vă mulţumesc pentru citire si consecvenţă!

                       wrote by the last romance guy alive, Cornel

Pace! Şi Iubiţi-vă!
see you online

SUCCES?


 hello again, it's me The Man Who Follows His Dreams. (add me)




         Este atat de utilizat, si totusi ce inseamna succes-ul prin definitie??


             Fie ca este vorba de succes la scoala,ori la job-ul  cu care ne ocupam timpul,ori chiar dragosste, succesul este o STARE, la care ajungem in urma efectuarii unei  actiuni in urma careia am obtinut rezoltatele dorite.

            Daca tot e sa detaliem, DEX are mai multe definitii pentru succes.

            Succesul reprezinta indeplinirea unui obiectiv clar si precis stabilit si recunoasterea de ceilalti membri ai comunitatii ai reusitei.

            Succesul poate fi in mainile oricarei persoane, daca este dorit, cautat si urmarit consecvent, daca oportunitatile oferite sunt valorificate indiferent de obstacole.

            Superficialitatea ii este inamica, la fel neincrederea sau speranta dobandirii lui doar prin noroc. Cei ce il obtin sunt cei ce nu cred intr-o usa inchisa, iar daca nu o pot deschide din prima incercare nu se dau batuti , vin si a doua oara, mai pregatiti si cu cheia la ei.

            Sunt cei ce vad in fiecare zi o noua sansa, cei ce stiu sa aprecieze fiecare reusita, oricat de mica, transformand-o intr-o treapta spre varf.

             O alta perspectiva a succesului mai este aceea despre : cariere “de success”…e in conditia umana sa cautam mereu un trai mai bun sau un loc mai propice unei vieti multumitoare,, dar in lumina acestor idei vor exista mereu oameni care tot  cauta o reteta a succesului, ceva ce le poate asigura tot ce isi  doresc….exemple de acest gen  sunt cele precum cautator de aur, acum ceva vreme (cred ca 2 secole) si multe alte asemenea. Cele mai multe  astfel  de succese se dovedesc a fi doar niste iluzii sau chiar mai rau, persoanele atat de visatoare ajung sa isi traiasca viata fara  sa constientizeze gravitatea inevitabilului esec.

             Din asta sper sa nu ramaneti cu sentimentul de frica pentru success, nici vorba, de fapt nu  ar trebui sa incetati niciodata sa aspirati la ceva mai bun, la un scop mai inalt, sa va urmati visele, DAR, daca veti incerca sa urcati mai multe trepte in drumul spre success,in obtinerea idealului dorit, bazandu-va pe noroc, riscati sa cadeti mai jos de undeati inceput…si poate chiar sa nu va mai  puteti ridica.



Acum nu foarte multa vreme, un prieten mi-a dat o importanta lectie ”in viata nu trebuie sa cauti sa fi un om de succes, ci UN OM DE VALOARE!
           Aditional : Succesul se poate numi succes atunci cand munca iti este apreciata de cativa oameni. Succes nu inseamna sa ai milioane de dolari in conturi, totul trebuie sa vina din suflet.  Oamenii simt cand incerci sa vinzi ceva ambalat frumos. Fii tu insuti!

Cam atat pentru astazi, pana data  viitoare toate cele bune si nu uitati: LIVE YOUR DREAMS!
                                                                                                                                scris by Andrei
                                                                                                                                aditia by Cornel
                                                                                                                                


// online : Wind of Change

Top Articles :

// Thursdday and Coffee : READ 
// Love/imagination :  Sarutandu-ne
// Serious departament : Vise sau Visuri? 
        

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...