Filosofie

Hello! 




             Postez regulat spre rar,dar va veni un moment in care voi posta regulat. In acest fel ma voi revansa. In acest moment, programul este incarcat, deosebit de interesant cu aflarea unor "chestii" noi.  


             De ce sa traim zilnic, in falsele iluzii pe care ni-i le-am creat? De ce sa ne mintim in fiecare zi de lucrurile care nu ne plac ? De ce sa-mi pun intrebarea din ce in ce mai des, "Oare imi va folosi in viitor?" cand de fapt prezentul ne pazeste in liniste, asemeni umbrei. Eu am pus stop acestui mijloc de scuzare, tot timpul, de la realitate. Intr-adevar, unele schimbari din ochii generatiilor tinere care vin, exista,dar nu putem schimba sistemul in cei patru ani in care venim aproape zi de zi la liceu, de exemplu. Nu suntem primii care frecventeaza aceasta institutie, intrucat imi propun sa ma adaptez. Sa incerc sa fac dupa regulile "LOR". Sa-ti pui lumea in cap, e foarte usor. De ce mai bine, sa nu traiesti in liniste si pace. E mai important sa fii diferit. In ziua de azi, nu poti sa fii diferit si sa excelezi in momentul in care ai note,medii,relativ mici. In ziua de azi, birocratia e pe primul loc . Cand spun birocratie, ma refer la diplome, atestate, prin care sa dovedesti ca esti mai bun decat celalalt. Desi, de cele mai multe ori, cel care nu are acea diploma te pune in cap la engleza, informatica, matematica, si mai stiti voi. Toate astea se intampla, bineinteles datorita banilor. Nu toti avem putere financiara pentru a putea "dovedi". Nu am o problema cu nimeni, admir oameni, iubesc oameni, suntem oameni. 
              
               Eu am decis sa ma adaptez, nu sa fiu monoton , dar in niciun caz sa ies din tipare pe holurile institutiilor in care educatie e primul plan. Abia acum am inteles, cat de importanta este invatatura si evolutia constanta a psihicului, in pofita outfit-ului si swag-ului. 

 
                  Am o idee de Q&A, inca nu este finalizata, dar este in plan, si depinde de cum imi organizez programul.  


Te astept pe "Exprima-te" , pagina de facebook a blogului. 



Pace! Si Iubiti-va in continuare!  




FACEBOOK :         https://www.facebook.com/Exprima-te-966924980022256/?ref=hl    

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...