Exoticul Erotic | fără introducere

Salut!

           Douā dimineaţa, douā pahare de vin alb, Marea, Ea. Trezi de la zgomotele Mării agitate impart cele mai simple forme de săruturi, pregătindu-se, parcă, de dragostea eternă de după.El nesătul de iubirea ei, pierdut in mireasma sentimentelor se simte bărbat doar cu Regina Răsăritului, femeia care-l face să simtă.
  
            Ea, Regina Rărăritului, El Regele Apusului, extremele perfecte care se atrag. El irezistibil in faţa femeii care-l posedă, care-i controlează mintea prin aerul de feminitate pe care îl emană,ridică uşor din buză, ca să-i repete a mia oară, simplu: "Te iubesc!". Ea, lacomă din fire, doritoare de amor, se aruncā-n braţele divine, murmurând ca niciodată: "Te ador"!

            Iar dimineaţa târzie, faţă-n faţă se sorb din priviri, inundaţi de  mirosul cafelei, acompaniaţi de suntele măiestoase ale pianului.


Vă mulţumesc!

Pace! ŞI Iubiţi-vă!

Acel Cornel.

Nici nu ştiţi!

Bună!

   
            Din bătrânul fotoliu, citind diferite pe internet, cred că trebuie să spun si eu ceva despre cât de ciudat este să stai inconjurat de oameni care nu văd in tine niciun talent sau flacārā a speranţei. Oamenii pozitivi, cu obiective puternice, atrag in urma lor rezultate asemănătoare. Oamenii sunt extrem de diferiţi. În fiecare dintre noi zace un talent pe care il simtim/descoperim mai devreme sau mai tarziu. De curand , am aflat despre teoria "Don't give a fuck about their opinions!" , care mi-a schimbat un pic viziunile. Dintotdeauna mi-a placut sa multumesc pe toata lumea, toti sa se simte in siguranţă si bine-dispuşi. Nu-mi plac persoanele cu o permanenta stare de nesiguranţă. Eu am fost o astfel de persoană, iar acum doresc sa ajut si eu pe altii. De multe ori, introverţia daca este exprimată scris sau verbal creează niste conexiuni indirecte cu alti oameni şi ii face pe alţi oameni să se schimbe.
               Tocmai, în prieteniile false/toxice se regăsesc persoanele care-ţi arată o parte a măştii cu care vor să te  "ţină" in lanţul lor strâmt.

De la mentorul meu, Steve Jobs, desi el numai este, cartea despre biografia si viata lui de antrepenor si om obisnuit m-au invăţat că doar cu perseverenţă si claritate în  obiectivele pe care le ai, la orice oră, vei salva orice fel de situatie şi vei avea succes. Şi niciodată nu amesteca viaţa privată cu cea pe care "trebuie" să o ştie prietenii(unii dintre aceştia).

           Revenind la prieteniile toxice, am activat o perioadă, însă lucrurile s-au schimbat în bine.Părea totul roz pe moment. Însă, tot oamenii de categoria B s-au cernut odata cu timpul, iar acum oamenii de categoria A imi sunt prieteni, colegi, sfătuitori.

            Din relaţiile toxice ar trebuie să iasă toată lumea la un moment dat, dar adevărul este că nu poţi ieşi singur dintr-o astfel de situaţie. 

         
Vă mulţumesc!   
         
Pace ! Şi Iubiţi-vă!

S-a incheiat intr-o nota excelenta!

Salut!

           Frumusetea verii ia sfarsit odata cu incheierea lui august.Oficial, s-a terminat vacanta! Imi place sa spun asta deoarece am avut aproape o luna plina de senzatii tari si evenimente neprevazute. Cu toate ca, finele lunii august vin cu un regret, cateva city break-uri vor mai sustine starea mea de bine acumulata pe parcursul verii.

              Miroase un pic a toamna, trebuie sa recunoastem. Ne place vara la nebunie. Soarele, cockteilurile,si zilele departe de "urbanismul casnic" ne incarca bateriile, la pachet cu o doza de vitamina D, pentru urmatoarele unsprezece luni de munca. Ceea ce este fermecator la acest anotimp, vara, ca se lasa asteptat, dar trece aproape nesimtit.

             Marea Neagra are un gust aparte in inima mea. Marea aduce sentimentul de libertate, desfranare si orice fel de ambiguitate dusa la extrem. Valurile ei, zgomotul tarziu din noapte, iti linisteste sufletul si mintea. Marea reuseste sa-ti limpezeasca creierii, sa tii goleasca, ca sa-ti aduci aminte ca in septembrie incepe o alta aventura. Iti multumesc 2017 ca ai fost bun cu mine si ca mi-ai creat cea mai tare vara! 

            Las aici cateva fotografii amator de care m-am indragostit privindu-le atat live cat si seara la 40 de grade.

instagram





Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...