Te cunosc de aproape doi ani…repet,doi ani! #2

CHAPTER 2

-HEAVEN OR 2013-
                                                           

NEW!


This blog has a FACEBOOK page called “Exprima-te”  Thumbs UP and share!
          

                           Niciodata nu-i  ca prima oara…

Ca sa fie mai intens cititul, piesa aceasta ajuta  : https://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA



Imi place femeia, dar nu in sensul porno,ci dramatic.Femeia care iti frange inima, te metamorfozeaza. Ador suprematia, dar nu palatele. Te iubesc, desi e putin spus. Iar femeia reprezinta minunea artistica proiectata de Cel de Sus ca sa-ti spulbere mintile, sa te orbeasca din prima  si sa ti accentueze  simturile. Pacatul dragostei este prea complicat ca sa poate fi explicat, iar iubirea pe care un barbat o poate manifesta fata de o femeie este nemarginabila, poate mai intensa decat cea a femeii catre un barbat. Amutit de peisaj, iti declar vesnica iubire. Tot ceea ce creez ma descarca si ma face sa simt plinul de care am nevoie in suflet. Bogat, sarac, intotdeauna mintea imi va zbura la buzele tale, la simturile si atingerile tale. Din putina mea bunatate, las randurile sa curga si sa ajunga la tine,in  inima si suflet. Femeia e misterioasa, e dragalasa, pufoasa, introvertita, in fata ta barbatule care de cele mai multe ori o dezamagesti. De ce? Pentru ca femeia e frumoasa, her complexion is different, is unique. A iubi o fiinta,e greu. In cazul in care m-a inmarmurit si mi-a alinat respiratia, traiul, traiesc liber si sanatos zi de zi. N-am un ideal, incerc sa invat, sa fiu mai bun si mai curat. Intr-o lume desfranta fii tu cel care pune frana. Nu lasa trenul sa deraieze, vei regreta acum, sau mai tarziu. Deviez de la.subiect si ma intorc iar la femeie. Imagineaza-ti lumea fara femeie, o idiotenie.
         
  “Poetul”  nu va scrie NICIODATA  despre doua muze. Intotdeauna va exista doar o #EA. Dragostea nu poate fi comandata ca o pizza,  ea se intampla.


 Stiu, nu sunt cel mai vertical om, dar m-ai cucerit. Nu inteleg cum devin atat de emotionat  si imi pierd controlul cand te privesc. Lamureste-ma!
 Plecam din punctul zero, undeva spre infinit. Singuratatea de care crede toata lumea ca dau dovada ma face sa-ti scriu continuu. Nu am ce critica, te iubesc. Zilele, unele dintre ele,sunt  amarate si pierdute, sfarsite de un dor adanc amintit printre randuri.

                 Uitandu-ma la tine raman tanar si cu speranta. Trecerea anotimpurilor ne-au schimbat, și totuși n-au schimbat comportamentul meu fata de tine. Acum scriu la persoana a doua  fiindca vreau sa mii te adresez direct.
Ai ajuns destul de tarziu  in adancimea sufletului meu. Momentul fericirii pe care mi-o creezi in in fiecare zi, s-a intamplat in clipa in care mi-am dat seama ca fara o femeie frumoasa si puternica n-aș putea crea nimic, n-aș fi eu, și zilele ar fi infernale. Priceperea cu care ma surprinzi in fiecare zi fac ca dragostea pe care ti-o port sa nu dispara.

Și asa am ajuns sa-ti cunosc slabiciunile, pasiunile si dorintele. Dorinta mea era ca tu sa fii doar a mea, sa fim fericiti si sa-ti arat ca eu nu sunt un oarecare, ci te iubesc, si te apreciez pentru ceea ce esti. Nu mi-am dorit sa te schimbi vreodata, am vrut sa ne schimbam impreuna, si sa lasam lumea sa ne "critice" pentru relatia spumoasa si fericita pe care am fi putut sa o intretinem. Ești irezistibila, m-ai fermecat si fermecat am ramas.
Unicitatea frumusetii tale neobisnuite, nemaintalnite ma dispera,draga mea. Ceea ce exprim eu aici, in micile mele articole duce catre basme, catre povesti cu talc, poate ; in schimb totul e sincer din pasiune.
Nu m-am descurcat niciodata sa-ti vorbesc intre patru ochi si sa-ti arat ca pot si ca te iubesc pentru ca de fiecare data ma simt imbatat si inferior atitudinii tale. Pentru cine nu crede ca exista zane, ei bine nu exista,deși eu o vad in fiecare zi din cele cinci zile liceale.

            Continuarea dragostei mele neimpartasite nu ma dezarmeaza, ma face mai puternic si imi da o lectie de viată. Aceea de a nu fi dezamagit de anumite momente ale vietii si incearca sa inveti ceva ca sa devii mai puternic. Prea multe nu cred ca voi mai posta pe blog despre fosta sau viitoarea noastra relație,prefer sa te tin doar pentru mine.Toate articolele  ti-au fost dedicat. Asteptarile mele sunt minime in privinta unei viitoare povesti de dragoste, doar sentimentele au ramas puternice.

      NU mii te pot scoate din minte, rămâi de azi inainte slabiciunea mea. Te-am iubit si te iubesc  infinit!

                          
                       



*pentru greselile ortografice/gramaticale sper sa fiu iertat, nu sunt facute voit.
*waiting messages and comments


Pace si Iubiti-va/Iubiti-o!

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...