facultate?

Salut!

                    

                     O sa raspund direct la intrebarea din titlu : " Bineinteles! ". Cu toate ca n-am intrat inca la facultate si astept ziua examenului de admitere ,  am emotii mai mari comparand cu ceea ce am simtit la bacalaureat, indeed. Eu in fata fiecarui prieten mi-am sustinut ideologia despre orice activitate/lucru ; Este greu sa incepi ceva anume ( de ex. sa intri la facultate ) , si dupa aceea te obisnuiesti cu stilul, cu sesiunile, cu lumea, profesorii. La  fel ca-n liceu, imi era frica de ceea ce va intampla mai departe, ca la sfarsit sa am emotiile examenului de maturitate. La doua saptamani de la aflarea rezultatului "Reusit", exista o frica si mai puternica despre admiterea la facultate. Nu m-am gandit ca pot exista semne de intrebare cand vine vorba de facultate. Acum, numai vorbim de dorintele parintilor. Poate la liceu au avut o insemnatate parerile lor despre ce profil sa alegi, uman sau real, parerea lor a contat. Dupa liceu, parerea lor si ceea ce spun conteaza mai putin ; vorbim despre viitorul nostru si despre ce vom face toata viata cu mici deviatii , probabil, pentru ca traim intr-o lume in care locul de munca te avantajeaza astazi, dar maine apare ceva mai bun si te reprofilezi, sau un cel mai rau caz iti schimbi cariera. Ma simt in stare sa ma vad intrat la facultate si sa-mi creez viitorul pe placul meu.

                        In ultima vreme de la atatea examene, sentimente traite, ideile si inspiratia s-au redus , iar sesiunea mea de "book shopping" a lipsit cu desavarsire. O saptamana importanta din vietile noastre, a celor care abia au terminat liceul si ne indreptam spre piata muncii cu visuri si minti deschise spre nou si inovatie.
 
            Doar eu imi fac atatea griji in privinta facultatii sau si voi va confruntati cu astfel de ganduri?

Pace ! Si Iubiti-va!

Recent article :

AM LUAT BACUL?

instastories and more

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...