spune-mi cum vrei .

Bună!

           Spune-mi leneş că n-am  mai postat nimic. Spune-mi pasionat că învăţ ceea ce îmi place. Spune-mi atent, pentru că sunt atent la detalii.

            În cele din urmă, duminică, 2 a lui Decembrie 2017. Am coborât de pe A3, direct în locul procreării şi liniştei depline. Agenda pregătită să pună o caramidă la "Zidul Cunoaşterii", care este in construcţie de caţiva ani buni.
            Revin la A3, autostrada care m-a ajutat să ajung într-un loc liniştit, părăsit de griji, plin de coline şi aer "tare". Îndeajuns a fost să parchez maşina şi să mă aşez pe terasa de la care se putea zărea, cu usurinţă, aburii ieşind dintre dealuri. Dacă am spus despre aer că mi-a limpezit creierii, priveliştea m-a pus pe pauză, transmiţându-mi liniştea şi bucuria naturii, de mult uitată. De aceea, consider că sunt privilegiat în ceea ce-mi priveşte familia. 

              Cu siguranţă, cele mai frumoase patru zile de când m-am întors din vacanţa de vară.  Zăpada din prima zi, s-a bucurat de privirile noastre in prima zi, deoarece ploaia de a doua, de a treia, si de a patra zi a facut-o să dispară din aria noastră vizuală.

             În final, m-am bucurat să fiu cu familia in acest CityBreak. Cât despre drumul de întoarcere, aceeaşi A3, de data aceasta zbuciumată, m-a aruncat direct printre cărţile groase, scrise cu 12.


A fost minunat!

Pace! Şi Iubiţi-vă!




              thank you. location : Valea Doftanei, jud. Prahova. recommend : chill song

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...