morning ALERT

Bună dimineata

      Astazi, prima ora e undeva in jurul orei 9. Datorita acestui motiv imi pun alarma mai tarziu, ca sa dorm bineinteles mai mult. Alarma suna in dimineata asta si imi pun cartile si caietele in ghiozdan, sa plec. Uit complet de cele doua Craciunite pe care trebuia sa le aduc la liceu. Una peste alta, am pierdut autobuzul, la prima ora, matematica nu ajung. Sunt si transpirat, afara este frig si va fi o zi de rahat (turcesc).

      Zi faină !

Pace! Şi Iubiţi-vă!

IG : @cornelside18

Late late notes 12/13/2016




Tună, furtuna.


           S-a nascut gelozia.S-a dovedit ca munca n-a fost in zadar. Cat am tras de acest corp sa-si ascunda identiatea, primeste in sfarsit trofeul. Poate fi dezlegat si liber sa se zbuciume. In anii acestia , n-am agonisit, am iubit. Am legat un cordon ombilical de fata aceasta. Ne intelegem telepatic, cuvintele au ajuns de prisos. Ziua Luminii se apropie, e bine. De aceea, e bine sa te gandesti la ceea ce poate fi mai rau, pentru ca ceea ce este bine si frumos va aparea la momentul oportun.

   Te-am iubit!

    Te iubesc!
 
   Pace! Si Iubiti-va!
 
    IG : https://www.instagram.com/cornelside18/

THE STUDENTS = The Gods Of Breaking News

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...