Femeile in haine de barbati pot fi sexy!

Hi! 

  
     Hilar sau nu, asta e adevarul. Fetele in haine de barbat arata perfect.Nu doar in hainele lor sunt mirifice.

     Imposibil de crezut, dar din ce in ce mai multe fete adopta acest stil ''al barbatilor'', si se asorteaza foarte bine. Feminitatea, nu inseamna sa ai toate cele la vedere, te poti considera  imbujorata si feminina si cu haine pe tine, draga mea.  


       Cand esti nehotarata si vrei sa te imbraci cu ceva lejer si comod incearca ceva de la noi :)) Simte-te in largul tau de fiecare data , nu evita sa faci asta, ti-ar sta bine, stii asta. Nu trebuie sa fii  foarte stralucitoare la propriu ca sa iesi in evidenta. Modestitatea si  sensualitatea te duc mai departe, decat iti poti tu imagina.  
         Nu esti fer  convinsa de ideea asta " Femeile in haine de barbati pot fi sexy " pentru ca nu vezi la tot pasul aceasta abordare, e normal. Daca esti altfel esti considerat ciudat :)) Mdeea...
         Aceasta ''moda'' de a purta haine barbatesti te poate face speciala si mult mai increzatoare, daca ai analiza hainele pe care le ai in dressing, iti vei da seama ca nu le folosesti pe toate, din diferite motive. Ba ca nu iti place cum iti pune in evidenta bratele etc.  Pe cand intr-o camasa  pentru barbati ascunzi tot :)) Arati extraordinar.

            In cazul in care lucrezi la multinationale, banci e destul de deranjant sa te vada colegii intr-o vestimentatie pe stilul barbatilor.
            Se intampla sa ramai la prietenul tau peste noapte si cand te trezesti dimineata, ti-e lene sa iti tragi hainele tale pe tine, vezi o camasa aruncata pe bratul fotoliului si ce iti spui " Ca sa-i fac o cafea iubitului, o pot imprumuta '' :)) 
             Indiferent de ceea ce  ai purta cand iesi la o plimbare sau intr-o situatie unde iti place sa fii mai '' office'' arati grozav si nu ai de ce sa iti faci probleme.
            
  Mie mi-ar placea sa vad o femeie in camasa de barbat! :)  

     
    
 Concluzie, e cam  greu sa vezi  femei in haine  pentru barbati datorita gandirii oamenilor. Sexul frumos ramane intotdeauna   intr-un loc nestiut de nimeni.  


Pace! Si Iubiti-va! 




Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...