HERĂSTRĂU | "living fast" - 2/10

Bună 😏

            Ziua numarul doi a început cu o sesiune de sport. Pe cât de obosit te trezeşti dimineaţa, sportul te înviorează ca prin minune. La mine functioneaza, incearca si tu!
      
             Desi, "living fast" ma defineşte, Lacul Herăstrău mă opreşte din normalitatea lucrurilor să-mi scriu articolul. Apa lacului îmi aminteste de Marea de la miezul noptii. Copacii înlătură stresul, iar frunzele copacilor se izbesc de asfaltul unei zile de toamnă ( mai mult vară ) asemenea zilelor care se  scurg din viaţă.

              Pe lac, e magic, dar acum mă aşteaptă o programare la medicul dermatolog....

See U tommorrow xx

Pace! Şi Iubiţi-vă!

IG : @cornelside18
FB : Exprimă-te

LUNEA NOROCOASĂ | "living fast" - 1/10

Bunā!

        Lunea norocoasă s-a notat in calendar. Treaz de la 6 dimineaţa, intr-o dezordine neobişnuită, arunc o bluză pe mine şi plec la facultate. Da, in acel loc minunat despre care vorbeam ieri, FACULLTATEEE!

        Pentru bucureştenii care folosesc transportul în comun, este bine cunoscut faptul că până in ora şapte nu există trafic. Dacă te-a prins ora sapte inca acasă, asteapta-te sa stai prin trafic dublu. Ca sa ne folosim de un exemplu concret, zona Bucur Obor - Metrou Eroilor cincisprezece minute, tinand cont ca prefer transportul pe la suprafaţă.
          
          La primul curs abia iţi ti ochii deschisi, aproape ca nu auzi ce narează domnul profesor. Cu toate astea, n-as da bancile facultatii cu cele ale liceului, never ever. 
  
            All over, LUNi, 16/10/2017 was GREAT! Dispoziţie bună, pentru un început de săptămână potrivit!

See you tommorrow xx

Pace! Şi Iubiţi-vă!

IG : @cornelside18

"living fast" - everybody does

Salut!

         
                       La sfarsitul weekendului un gand bun pentru saptamana urmatoare. Cu siguranta , facultatea este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Aceasta, desi este facultativa are nevoie de foarte multa atentie, aproape ca este insuportabil de sensibila. Trebuie sa fii cu ochii pe ea, asemenea unui copil.

                       Prin "living fast" descriu viata mea din momentul acesta. Atata informatie, la nesfarsit, oameni frumosi in toate locurile, de la care ai ce invata, incat oricat de obosit ai fi la sfarsitul zilei, pleci din sala de lectura cu un gust amar - ca de ce s-a terminat? . Facultatea te face sa te indragostesti de ea si de persoanele care o inconjoara. In plus, Bucurestiul vine cu o sumedenie de "specialitati" de-ale casei, ca in pauza dintre cursuri devi un sobolan de biblioteca, care se inghesuie printre cartile vechi, de zeci de ani, si uita ca afara, trec pe trecea de pietoni  aproximativ 1000 de persoane in acelasi timp.

                         In alta ordine de idei, mai multa lume a inceput sa scrie, sa-si prezinte punctul de vedere, iar printre oamenii pe care ii urmaresc sunt uimit ca nu gasesc nimic irelevant printre postari. E bine ca se naste in fiecare dintre noi, un mic J. Jack Rousseau, care spunea ca fiecare dintre noi are ceva de spus si de aratat.

                           Sa raman Pamantean, si sa ma bucur de cele sapte ore de somn linistite, cu o pagina din Melville in fata si sa adorm printre vise. 

                         
De maine un daily post- about my "living fast" . See you xx

Pace! Si Iubiti-va!

IG : @cornelside18

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...