Termina cu prostiile si uita-te in ochii mei ! | @cornelside18

Salut! 

          Mi-a fost dor de blogul meu, articolele mele, intimitatile mele. Nu este prea devreme este doar un articol pilot pentru ceea ce va urma. Neperpetuarea placerii de a scrie ma facea irascibil si indescifrabil. Acum articolul pilot :
  
                    Termina cu prostiile si uita-te in ochii mei ! Nu doar ca-mi place de tine, ma innebunesti. Simti totul fara sa ai nevoie de explicatii. Cateodata parca nu ma recunosti. Nu sunt cameleon ,dar imi ofera placere cand te vad ca ma suporti in momentele in care te sicanez . Ai calm, esti ca o floare, colorata si vesela. Nu spui multe ca sa nu-ti pierzi din esenta cu care rostesti unele cuvinte. Timpul nu ne-a schimbat din potriva ne-a apropiat mai tare. Ma simt mai atras de tine ca niciodata. Speranta-i vie. Plictisitor sa auzi asta de vreo cativa ani, dar tu mi-ai schimbat viata.Tu mi-ai adus momentele de pierdere in spatiu, cand scriam ca nebunul despre o fata fermecata. Am incercat sa ma schimb, sa devin mai bun, sa-ti ies in evidenta, dar nicio sansa. Schimbarile in dragoste n-au nicio valoare.Naturaletea este cea mai buna arta de a cuceri.
                     Incerc sa inchei subiectul , desi nu mi-ai dat nicio sansa sa-ti arat cine sunt eu. Chiar tu mi-ai spus ca sunt competitiv si ca  incerc sa obtin totul la superlativ , insa tu nu esti un trofeu. Tu esti care mi-ai dat  sansa sa aflu ce este iubirea. Cu siguranta, nu vei pleca din sufletul meu. Tot ce faci este interesant.
                      Cand toti se indragostesc pe furis, eu stau sa rumeg, sa te cunosc.Viata alaturi de tine e ca un puzzle foarte complicat cu multe piese. Greu de descifrat si oricat de destept te-ai crede unirea pieselor este imposibila. Asteptarea nu s-a oprit ,ci a luat o pauza odata cu realizarea importantei ce o are examenul "maturitatii". In mintea mea nimic nu pare mai presus de tine. Mi-ai zambit cand toti norii mi se spargeau in cap.
                          Merg cu pasi mici spre o inima mare. Apropo tu ce mai faci//? 
    
  Pace! Si Iubiti-va!
                     

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...