Experienta petrecuta intr-un studio de radio

HI!
        Nu am mai postat nimic de ceva vreme, pentru ca  am fost plecat departe timp de o saptamana si acum ma revansez cu mai multe posturi.
   
        Acum o saptamana, imediat dupa Sarbatorile Pascale, dupa ce trimisesem un mail lui Mihai Morar daca se poate sa  merg sa vizitez studioul Radio Zu si bineinteles sa-l cunosc fata-n fata chiar pe el si pe colegul de emisie Daniel BUzdugan.
     
        Imediat dupa confirmarea mail-ului mi-am sunat un prieten apropriat si l-am invitat sa mearga cu mine ca sa para treaba mai frumoasa plus ca amandoi suntem niste ascultatori fideli al acestui post de radio. Si cum nu ne vazusem de ceva vreme, a fost un moment oportun sa mai vorbim. 
     
          Adresa  nu a fost o problema, ne-am intalnit la jumatatea drumului si ne-am indreptat usor pana in fata  usii. De aici incepe  Aventura devarata J)
      
             Intram usor, cu inima-n pana-n gat ca sa nu cumva sa spunem vreo tampenie, ne planificasem si cum sa salutam, detalii detalii, ne-am dorit sa nu vorbim “prostii”.. WTF?! Dar ce-am fii putut spune, abia acum realizez ca totul a decurs normal, si toata lumea de acolo ne-a vorbit direct, asa ar fi trebuit sa ne comportam si noi , mai open minded doar ca emotiile nu neaparat ca erau deasupra ratiunii,dar ne faceau sa ne simtim un pic  constransi de situatie. Mai ales ca nu credeam vreodata ca se poate  ca omenii pe care-i vezi la TV, si-ii auzi la radio sa-i cunosti in carne si oase. 
        
           Am fost de dimineata acolo ca sa putem sa-I prindem live. Ne-am asezat pe canapeaua de la “receptie’’ si am ascultat elegant  toata emisiunea si i-am vazut pe un ecran mic pe “adevaratii” Mihai Morar si Daniel Buzdugan.
          
            Ni s-a spus ca pana la terminarea emisiunii nu putem merge niciunde, de aceea am asteptat. Nu eram grabiti, plus  de asta eram in mijlocul vacantei, de ce ne-ar fi pasat de trecerea timpului???
            
           Dupa temrinarea emisiunii am fost invitati in studio ca sa vedem cum  merg lucrurile pe acolo, ne-am asezat langa mascot  radiolui ( un urs gigant, dar dragut) si amutiti de simplul fapt ca eram  acolo, in studio langa niste oameni talentati cu experienta.
          
             Am primit autografe de la amibii realizatori Mihai Morar si Daniel Buzdugan. Emotia, a fost cea care a contat pe moment, in clipele cand le-am asezat in fata o foaie si s-au semnat maiustos cu prietenie.  Spre sfarsitul intalnirii am facut poze, si le-am multumit ca ne-au lasat sa cunoastem familia ZU.
              
               Oricand , cu placere as mai merge intr-un studio de radio mai ales ca acum au o noua locatie de emisie cei de la Radio Zu.
Am iesit entuziasmati pe usa apartamentului si am inceput  sa vorbim.…mult J) “Ai vazut aia..?” ; “ Cum ti s-a parut  studioul?” ; “ Ti-ar placea sa ai un job acolo?” si multe alte intrebari pe care ti le-ai fi pus si tu.

                   
        Concluzie
  
   Visele devin realitate daca iti doresti cu adevarat. Spera si la un moment dat ti se va indeplini.

         Acum dupa o saptamana de la intalnirea  cu cei de la Zu, realizez ca mi-a placut extreme de mult si am luat-o ca pe un frumos cadou de ziua mea.

       Multumes frumos prietenului meu pentru acceptarea invitatiei! ;)



 Pace! Si Iubiti-va!

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...