Ieri, poate cel mai bun prieten. azi cel mai aspru "dusman" :)

Hi!


         Venise momentul cand toate mergeau cu susul in jos. Planurile ii erau spulberate, gandirea pozitiva si oprtimista s-a transformat  in cele  mai penibile intamplarile ale vietii. El, sa se certe cu una dintre prietenele EI cele mai bune e de necrezut.Greu fiindu-i sa se obisnuiasca cu ideea ca EA este suparata. Desi el si-a cerut scuze fata de atitudinea urata pe care a avut-o cu prietena ei  , EA tot nu realizeaza cat de greu ii este lui sa stie ca, poate nu vor mai vorbi o perioada foarte lunga de timp.

        Momentul renuntarii se apropria din ce in ce mai mult. Si-a spus ca totul ar trebui sa se incheie, ca nu are rost sa isi innece amarul intre patru pereti ai camerei sale. E timpul sa renunte la ideea ca EA ar putea fii a lui. Abandoneaza...Incetul cu incetul se limiteaza si se multumesc doar cu un "Buna!" e suficient...El spera ca nu se va termina, sacrificarea spera sa merite, nu dispera...asteapta...satul de asta,dar...totul e pentru EA.
     
              Fericirea zilnica transmisa de ecranul  telefonului mobil reflecta bunadispozitia de pe parcursul zilei. Nu-i place sa intrebe mai multe, vazandu-i chipul zambaret si fericit e suficient ca el sa poata pleca spre casa "fericit''.  Toata multumirea asta de sine a EI reprezinta sfarsitul implicarii lui in viata acesteia.
   
         Cu siguranta EA, are nevoie de un barbat care sa aiba opiinii, pareri si sa nu se lasa calcat in picioare de toate rautatile din jur, iar cea care i se parea lui potrivita pentru a avea o relatie obisnuita, fara intrigi, era EA. Desteapta si imprevizibila, acesta este cuvantul ce poate descifra  atitudinea ei de zi cu zi.

          Isi multumeste ca si-au vorbit o perioada scurta de timp, destramarea spera sa nu fie de durata. Bucuria ei intotdeauna il va face multumit de ceea ce ''a pierdut'' si nu a stiut sa pretuiasca.
       

                                                                                            Uitarii nu o va da niciodata...


      *TO BE CONTINUED...   i hope :) 

Pace! Si Iubiti-va! 
       


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

I fell better now because of you.

Insecurities are part of our lives

insecurities *short talk with myself * 1

2018. Bună!                              Nu trăiesc în trecut, dar tu mă făceai fericit.  Eram dintr-o altă lume, mă diferenţiam...